Dating tips van mannen voor single vrouwen

Kreeg ik als single heel veel -ongevraagde – dating tips van vrouwen  waar echt niemand wat aan heeft. De klachten die ik van mannen kreeg logen er niet om. Op de 1 of andere manier liep dat bijna gelijk met de tips van vrouwen. Dat is geen voordeel.

Dezelfde vrouwen die mij al die tips gaven zijn (surprise surprise) nog steeds single. Ik heb de tips even bij elkaar geraapt, en voor de single vrouwen in een blogje gezet.

Tips van mannen voor single vrouwen

“Hard to get” spelen. Ben je gewoon moeilijk, prima! Maar net doen alsof je moeilijk bent terwijl je eigenlijk heel makkelijk bent, komt altijd uit. Ze merken het aan je, en vinden het bloedirritant. Dus wees maar gewoon jezelf.

Wel appen/niet appen. Wil je een berichtje sturen dat de date leuk was, doe dat dan. 1 niet 100, ook niet om te vragen of hij het bericht heeft gehad. Hou het vrijblijvend en gezellig. “Ik vond het gezellig, heerlijk gegeten, jij? Is een leuk bericht. “Het was gezellig, hoe gaan we nu verder?” Is een eng bericht.

Ook mannen vinden een eerste date best spannend, facetimen of skypen is helemaal niet raar, en past soms beter in de drukke schema’s van tegenwoordig. Ook kun je zo beide zien wie je op date krijgt. Nog steeds spannend, maar je weet nu zeker dat de foto echt is.

Jezelf aanpassen is lief. Dat doen we allemaal in relaties, je accepteert dingen en gewoontes van elkaar omdat je van elkaar houd. Dit hoeft niet op de eerste date. Een man knapt echt niet af omdat je niet van voetbal of rockmuziek houd. Hij knapt wel af als hij erachter komt dat je op de eerste date al keihard liegt. Wees jezelf. En met aanpassen word bedoelt dat je kleine dingen accepteert, en bijvoorbeeld thuisblijft op een vrijdagavond een keer. Niet je hele leven omver gooien en een ander persoon worden. Als hij een ander persoon wilde, dan was hij daar wel voor gegaan snap je?

Ben je dol op lekker veel make up? Gewoon dragen! Hou je eigenlijk niet van make up maar cake je het erop omdat je denkt dat hij dat mooi vind, laat het. Een beetje is dan leuk, maar schep geen irreële verwachtingen. Kun je niet op hakken lopen maar vind hij het mega sexy? Bewaar ze voor in bed, en zet jezelf niet voor paal.

Sex! Hier spreken zelfs mannen zichzelf tegen. Ze willen zeker wel, ook op de eerste date, maar zouden niet verder daten als het op de eerste date gebeurd. Toch zit daar wel verschil in. Heb je al een tijdje contact, of klikt het gewoon enorm, en wil je heel graag, laat je gevoel dan spreken. Doe je dit op elke date, dan ben je echt te makkelijk. Maar voelt het goed, dan voelt het goed.

Vertellen wat je zoekt, wat je wilt en wat je niet wilt. In een leuk gesprek is dit prima, maar je eisen lijstje op tafel leggen is wat overdreven. Heb eerst de date, daarna kun je altijd nog een excel vragen sheet sturen.

Ik hoor weer erg veel verhalen om mij heen over de eenzame kerst die er aan komt, en daarna de horror Valentijnsdag.. wie weet met deze tips kan Valentijnsdag gewoon een leuke dag zijn met cheezy chocola en bloemen.

(Dit blog heb ik geschreven voor MeetMyEx.nl de leukste dating site van Nederland!! )


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

4 gedachten over “Dating tips van mannen voor single vrouwen”

  1. Erg leuke post!
    Het komt er dus gewoon op neer dat je gewoon jezelf bent. Dat is 2 x ‘gewoon’ achter elkaar en dat doe ik ook een beetje opzettelijk om aan te geven dat we het niet moeilijker moeten maken dan het is. Ik denk dat mannen – net zoals vrouwen – ook ‘gewoon’ de ander beter willen leren kennen. En dat kan natuurlijk niet als je niet ‘gewoon’ jezelf bent…

  2. leuk artikel! ik heb niet zo vaak een echte date gehad, meestal kende ik de mannen (toen nog jongens hahah) al wel voordat we gingen daten. ik denk dat het belangrijk is, vooral als je elkaar nog niet kent, dat je gewoon jezelf bent. stel t wordt echt wat, dan kun je slecht de rest van je leven je anders voor blijven doen. en achteraf vertellen dat je eigenljk toch andere interesses hebt is ook niet heel handig.

  3. Grappig om te lezen en eigenlijk ook heel logisch vind ik. Het is ook fijner als je jezelf niet beter/anders voor doet dan dat je bent. Dat geld natuurlijk twee kanten op want genoeg mannen die zich ook niet aan deze tips houden. Alleen dan dus de mannen variant, niet de make up en hakken… 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: