Trouwartikelen - De leukste Weddingshop

 

Op 14 februari 2014 ben ik verloofd. Nu was het toeval dat even later er een grote trouwbeurs was in Utrecht. Het moment voor inspiratie. Uit te vinden wat ik allemaal leuk vind, en vooral wat ik niet leuk vond. Ik heb behoorlijk wat foto’s gemaakt, dus kijk lekker mee.

Er was een wervelende show van allerlei merken met bruidsjurken en bruidspakken, heel leuk om te zien. Ze waren allemaal lekker aan het dansen, de muziek was goed, en aan de hand van nummers op de kleding, kun je ook meteen de beurs op en je favoriete item even van dichtbij bekijken.
Ik vond het jammer dat het bijna allemaal wit was, en heel erg prinsessen achtig. Ik wil zelf nl vrij bohemian trouwen, en moet het zo simpel mogelijk. Die jurken miste ik.

Heel leuk was het record bruidsboeket. Dat werd echt mega lang! Ook de mooie auto’s en vooral de lingerie vond ik erg leuk om naar te kijken.

Ik ben weer een stuk meer op de hoogte! Wat vind jij een mooie bruidsjurk?

 
Trouwartikelen - De leukste Weddingshop


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥