De unsuccessful adulting tag

Toen ik deze unsuccesful adulting tag zag, wist ik dat ik hem moest doen. Ook al is hij al 1000x gedaan. Iedereen vind mij altijd onvolwassen, of zo jong voor mijn leeftijd..

Unsuccessful adulting

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Ehm waterijsjes voor ontbijt en als toetje, zijn 1x naar de MacDonalds geweest, en ik deelde een Happy Meal met Miya.

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Gisteren toevallig!! Maar had een mega injectie gehad die me echt knock out sloeg. Verder slaap ik echt nooit voor 22.00… 1 schaapje, 2 schaapjes, had ik het gas uit? Wat zullen we morgen eten, oh ik kan weer een level verder, hey kijk, het is ochtend…

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Dance Academy de finale aflevering. Zondag.

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten? Dat ik elke dag zou aankleden alsof ik naar kantoor ga, voor een betere workflow thuis. Maar ben nog in shorts en hemdje. Oh en verjaardascadeau voor mijn verloofde .

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest? Ik slaap vaak in mijn trainingsbroek, wil ik ook nog wel eens mee naar school of de supermarkt gaan.

6. Wat is je meest ranzige gewoonte? Niet altijd de borden eerst goed leeggooien, maar zo in de afwasbak te zetten.

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je in de kast liggen? Keira is overtuigd dat 2 dezelfde sokken pech brengt, dus ik vouw nooit meer sokken.

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens? Ik gebruik ze allemaal wel, zo jammer dat ze niet in mijn blog kunnen, staat veel gezelliger.

9. Wat is je meest nerderige eigenschap? Alles uitzoeken, uren op de computer zoeken naar nieuwe truukjes voor photoshop bijvoorbeeld. Oh en rampenfilms 100x kijken.

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het? Het mislukt wel vaker, maar thuis hebben ze dat niet zo door 🙂 Laatst lasagna, zij vonden het heerlijk, dus wie ben ik om te zeggen dat het totaal mislukt was?

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt? Ratelen!! Ik ga heel veel praten, of aan mijn handen krabben.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”? Ik verstop ze niet. Ik laat ze wel dicht tot ze betaald moeten worden. Geen zin daar al eerder mee te beginnen.

En valt het mee met mijn unsuccessful adulting?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Sonja

  Leuke tag en veuull herkenbaar 😉

 2. Esmeralda

  Leuke tag, ik kende hem nog niet. Ik ga hem onthouden!

 3. Mommy Loves Pink

  hahaha wel benieuwd naar wat wel en wat niet dan?

 4. Karen

  Leuk om te lezen. Ik heb ook een dergelijk artikel op het schema staan, maar dan geen tag. Sommige dingen: herkenbaar! Andere dingen: totaal onherkenbaar. Gelukkig, zou niet goed zijn als iedereen hetzelfde is.

%d bloggers liken dit: