Close
wintersport winter 24/25

De wintersport: trendkleuren en hotspots voor winter 24/25

Vandaag een iets ander blog dan je van ons gewend bent. Ik zat met 2 vriendinnen te kletsen over de aankomende wintersport. Waar ik normaal alles uit zou typen, en er een soort van informatief blog over de wintersport van te maken, leek het mij leuk om gewoon ons gesprek op te nemen en dat uit te werken, wel zo gezellig toch? Benieuwd hoe jij het vindt?

Teresa: Emma, Lisa, ik kan niet wachten tot we weer die berg af kunnen suizen! Hebben jullie er ook zo’n zin in?

Emma: Absoluut, Teresa! Ik tel de dagen af. Er gaat niets boven de frisse berglucht en de sneeuw onder je ski’s. Maar weet je wat ik ook geweldig vind? De wintersportmode!

Lisa: Ja, inderdaad! Dit jaar zijn de modekleuren echt fantastisch. Donkerbruin, rood, zwart en grijs – zo stijlvol en toch praktisch voor op de piste. Ik heb al een paar outfits gespot die ik echt wil hebben.

Teresa: Die kleuren zijn echt prachtig. Donkerbruin en rood zijn zulke warme, rijke tinten. Ik denk dat ze perfect zijn voor die gezellige après-ski avonden. Wat vinden jullie van zwart en grijs?

Emma: Zwart is altijd een klassieker, toch? Het geeft je meteen een elegante uitstraling, zelfs als je helemaal ingepakt bent. En grijs is zo veelzijdig; je kunt het met bijna alles combineren.

Lisa: Precies! Ik heb een nieuwe ski jas in donkergrijs op het oog. Hij heeft van die mooie, subtiele rode accenten die er echt uitspringen. Ik kan niet wachten om hem te dragen!

wintersport 2024 - 2025

Tip! Kijk hier voor de nieuwste skibroek dames trends voor het aankomende seizoen!

Teresa: Dat klinkt geweldig, Lisa! Maar naast de mode, moeten we het ook hebben over waar we heen gaan deze winter. Wat zijn de nieuwste hotspots voor wintersport in Europa?

De hotspots van winter 24/25

Emma: Ik heb gehoord dat Livigno in Italië dit jaar echt booming is. Het is een belastingvrije zone, dus je kunt daar ook nog eens lekker shoppen tussen het skiën door. En de pistes zijn er geweldig!

Lisa: Oh, dat klinkt fantastisch! Ik heb gelezen over Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk. Ze hebben daar deze winter nieuwe liften en pistes geopend, en het après-ski leven is er echt top. Zeker eentje om te overwegen.

Teresa: Wauw, dat klinkt allemaal heel aantrekkelijk. Zelf had ik mijn oog laten vallen op Val Thorens in Frankrijk. Het is het hoogste skiresort in Europa, dus de sneeuwcondities zijn bijna altijd perfect. En er is daar zoveel te doen, zowel op als naast de piste.

Emma: Val Thorens is echt een klassieker. Het is geweldig hoe we zoveel opties hebben. Ik denk dat het belangrijkste is dat we een plek kiezen waar we allemaal van genieten, zowel qua skiën als qua sfeer.

Lisa: Helemaal mee eens. En vergeet niet, waar we ook heen gaan, we moeten onze outfits op elkaar afstemmen voor de leukste foto’s!

Teresa: Absoluut, Lisa! Dit wordt een onvergetelijke winter. Bedankt voor het delen van jullie ideeën en enthousiasme. Laten we binnenkort samen de knoop doorhakken over onze bestemming en alvast wat shoppen voor die perfecte outfits.

winter 24/25

Bedankt voor het lezen! We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de komende winter als wij. Vergeet niet om ons te volgen voor meer gezelligheid en tips. Tot de volgende keer!

Lees hier tips voor wintersport met kinderen!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang