Close

De zomer in huis met posters?

He wat? Ja, leuk he!! Ik kreeg een mail over posters. Normaal ben ik niet zo van de posters, en ik heb een hekel aan behangen. Maar ik was op zoek naar iets leuk voor de kleinste, dus ik ging kijken. Als snel droomde ik weg bij de vele posters, je haalt letterlijk de zomer in huis. 

Moodboards

Ik ben enorm van de moodboards, overal in huis hangt wel iets voor inspiratie of motivatie. Dus toen ik deze mooie posters zag, moest ik er wel 1 uitkiezen. we hebben gekozen voor Malibu want:

  • Het heeft zon, zee en zand.
  • Heerlijk openstaande deuren met een prachtig uitzicht
  • Een stoel waar ik zo in wil zitten
  • De muur eromheen is in de kleur dat onze muur had moeten zijn (ahum)
  • Het is in Malibu, precies waar Keira graag wil wonen als ze eenmaal wereldberoemd is.

Een perfect levensgroot moodboard dus.

posters zomer in huisDe zomer in je huis met posters

Of oorlog.. Tja, zo een poster kan ik dus niet alleen ophangen. Kunnen wij de IKEA prima aan samen, behangen is niet ons ding. Gelukkig vergeten wij snel, en bleef het gewoon bij kibbelen, maar behangen doen we nooit meer samen! Wat een drama, alles zat onder de plaksel, en onze muur is zeker weten scheef. We hopen dan ook dat niemand ziet dat het niet helemaal recht is.

Maar oh wat zijn we er blij mee nu! Miya blijft oooh en aaah en woooow zeggen, Keira heeft haar poppen hun nieuwe stulpje laten zien, en heeft er elke dag wel een verhaal bij over hoe graag ze daar nu zou willen zitten. J en ik vinden het ook eigenlijk wel sfeer geven aan de kamer. Hebben we toch eindelijk ons mooie uitzicht.

Wil jij ook de zomer in huis halen, of een andere mooie poster uitzoeken? Ga dan naar www.posters.nl. Ze leveren snel, en de kwaliteit is echt super.

 

Liefs

Judith

Dit bericht werd mede mogelijk gemaakt door posters.nl

lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “De zomer in huis met posters?

  1. Ja Eva en Karen, ik ben er zo blij mee!! Ik dacht eerst misschien staat dat heel overdreven, maar het is echt mooi geworden. Ook leuk als achtergrondje voor fotos hihihihi

  2. Super leuk!!!!!! Echt heel leuk! Ik ga ook even kijken. Want bij ons mag er ook nog het een en ander gebeuren 🙂 Liefs, Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang