Help! De zomer is er toch sneller dan we dachten, voor je het weet zijn is het alweer zomervakantie. Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Check het met deze tag

Ik zit zelf nog in full working mode. Ik wil graag alles een beetje vooruit doen, maar dan ook nog zoveel plannen en nee ik ben er nog helemaal niet klaar voor! Wil jij deze tag overnemen dan zou ik het super vinden als je pinkpress.nl kunt noemen als bedenker van de tag 👊🏻

Heb jij ook vakantie met de kinderen, of werk je door?

Ik probeer niet te veel door te werken. De kleine gaat 1 dag per week naar de bso, die werk ik. De rest denk ik dat ik de avonden pak als ze lekker slapen allebei. Of als ze ergens zijn spelen bijvoorbeeld. Ik draai nu mega veel overuren om dat echt een realiteit te kunnen laten zijn.

En als je geen 6 weken vrij hebt, hoe heb jij het geregeld met de kinderen?

Ik heb dus 1x per week opvang en ik probeer flink vooruit te werken. Eventueel kan ik ook een avond pakken, dan werk ik toch het beste.

Leuke uitjes in de planning voor de zomer?

Heel eerlijk wil ik dat allemaal niet te ver vooruit plannen. Je weet nooit hoe moe ze zijn, het weer en alles erom heen. we gaan in ieder geval zo vaak mogelijk naar het water. Dat kan binnen in de sportschool zijn zoals vorig jaar toen het zo vaak regende, maar het liefst buiten natuurlijk. We gaan ook nog naar Toverland!

Wat zijn jouw tips om de zomervakantie door te komen?

Niet te veel inplannen. Een beetje rust en verveling is ook goed. En het is minder stress dan dat je elke dag hebt volgeplant

Ga je op vakantie of hou je een staycation dit jaar?

We zijn net een week weggeweest, en we gaan ook nog een midweek naar Ierland eind van de maand. Dus de rest van de zomer blijven wij hier. Misschien nog een weekendje ergens.

Ben je al bikini ready? Of word het toch een badpak?

Waarschijnlijk een duikpak! Nee die bikini heb ik gewoon aan. High waisted en absoluut niet sexy. Maar ik wilde hem perse aan. Badpak heb ik voor in het zwembad op de sportschool. Ik hoop wel nog deze zomer iets lekkerder in mijn bikini te zitten

Scheren waxen of ontharingscreme, welke gebruik jij?

Van waxen krijg ik mega uitslag en ze blijven net zo lang weg als bij scheren. Dus ik scheer gewoon wanneer het nodig is. Overigens ook in de winter want gewoon geen fan van bush of harige benen.

Wat draag je het liefst in de zomer?

Een jurkje en slippers. Daar kun je mij echt in uittekenen met mooi weer. Alhoewel ik probeer deze zomer in ieder geval 1x per dag mijn sportkleding aan te hebben!!

Het allerlekkerste zomerdrankje volgens jou?

Ik hou heel veel van Ice Tea! Groene of die matcha van Lipton… Maar een long island ice tea of een piña colada vind ik heerlijk op een zomeravond.

In de zomer eet ik het liefst..

Ik ben gek op BBQ, ik zou het echt elke dag kunnen eten. En in de zomer eet ik vaker brood en salades.

Boeken die ik graag zou willen lezen zijn..

Ik heb net een heel gaaf boek ontvangen. Het heet Fit vega(n) food en is van Nanneke Schreurs en Jose van Riele. Een heel mooi boek met prachtige foto’s. Maar nog belangrijker een duidelijke omschrijving over wat vegan food voor je lichaam doet. De recepten zien er niet al te moeilijk uit, en bovenal echt verrukkelijk. Ik heb er dus echt zin in!

Mijn belangrijkste tip voor de zomer is

Niet zoveel plannen, niet zoveel verwachten. Die druk en stress die we onszelf opleggen om maar zo een fantastische zomer te hebben is nergens goed voor. Je word er niet gezellig op. Een beetje loslaten kan echt geen kwaad.

Voor nu dan vast een hele fijne zomer gewenst!! Hier zul je waarschijnlijk ook wat minder blogs kunnen verwachten, maar minder dan 4 blogs per week zal het niet worden. Je kunt dus gewoon hier lekker door blijven lezen!

Ik tag: Cassandra, Linda, Marjo, Astrid, Bianca en Mary-Lou!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love