135795 0002r2 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)
Tweens

TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)

Al weken zien we de trailer op Disney Channel, en al net zo lang vraagt Keira of het al zover is. Maar eindelijk is het dan bijna zaterdag 19 september en kunnen we met een flinke bak popcorn voor de TV kruipen. 

Disney Channel Descendants

Als je de mooie sprookjes van Disney ziet, dan is het altijd een happy end. De prinsessen zijn mooi en altijd goedaardig, lief en perfect mooi. Dat zullen hun kindjes ook vast wel zijn. Want we mogen er wel vanuit gaan dat na zo een romantisch huwelijk bij elke film, er natuurlijk ook wel eens een kindje hier en daar gemaakt word.135925 4235 600x400 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)

De evil villains verdwijnen met groot drama uit beeld, maar wist jij waarheen? Bij de Descendants kom je er achter dat ze dus allemaal op een eiland zitten. (Ik hoor je hetzelfde denken als ik: waar is dit eiland en hoe kan ik mensen daar heen sturen?).135928 6933 600x400 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)

Het verhaal:

In de film volgen we de kinderen van Disney’s grootste super villians (Maleficent, Cruella, de Boze Koningin en Jafar) die worden uitgenodigd in het magische rijk: Auradon.

In het magische rijk Auradon maakt Prins Ben, de zoon van Koning Beest en Koningin Belle, zich op voor zijn troonsbestijging. Zijn eerste officiële afkondiging: de kinderen van het Dwaaleiland, waar de beruchtste schurken wonen, moeten de kans krijgen om in Auradon te wonen. Mal, Evie, Carlos en Jay stappen voor het eerst van hun leven buiten de poorten van dit gevangeniseiland. Zullen zij net als hun ouders het slechte pad op gaan, of kiezen ze voor het goede en zullen ze het koninkrijk redden?135913 7425 600x400 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)

We zien bekende sterren van de Disney channel TV series, waaronder Keira haar grote idool Liv van Liv and Maddie. Ik vind het leuk om weer eens vanuit en andere hoek de Disney films te zien, ben zelf ook heel erg benieuwd!

WIN WIN WIN

Nu kun je de film dus lekker gratis op de bank kijken met je kind (of alleen, geef maar toe). Maar op zeker ben je een grote fan na de film, dus doe hier vast mee met de winactie voor het mega prijzen pakket!!

Wat kun je winnen?

Sketchbook 600x607 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)
1x sketchbook

 

Tablet stickers only 600x390 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)
1x stickerset
Phone wallet 600x595 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)
1x phone wallet

Super leuk of niet?

Hoe doe je mee?

Door hieronder te reageren wie jouw favoriete villain is.

EN/OF

Dit bericht delen op social media en mij erin taggen.

Veel succes!!! De winnaar krijgt binnen een week bericht!135911 4375 600x900 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)135912 7334 600x400 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

6 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: