Close

TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)

Al weken zien we de trailer op Disney Channel, en al net zo lang vraagt Keira of het al zover is. Maar eindelijk is het dan bijna zaterdag 19 september en kunnen we met een flinke bak popcorn voor de TV kruipen. 

Disney Channel Descendants

Als je de mooie sprookjes van Disney ziet, dan is het altijd een happy end. De prinsessen zijn mooi en altijd goedaardig, lief en perfect mooi. Dat zullen hun kindjes ook vast wel zijn. Want we mogen er wel vanuit gaan dat na zo een romantisch huwelijk bij elke film, er natuurlijk ook wel eens een kindje hier en daar gemaakt word.1x phone wallet

De evil villains verdwijnen met groot drama uit beeld, maar wist jij waarheen? Bij de Descendants kom je er achter dat ze dus allemaal op een eiland zitten. (Ik hoor je hetzelfde denken als ik: waar is dit eiland en hoe kan ik mensen daar heen sturen?).Descendants

Het verhaal:

In de film volgen we de kinderen van Disney’s grootste super villians (Maleficent, Cruella, de Boze Koningin en Jafar) die worden uitgenodigd in het magische rijk: Auradon.

In het magische rijk Auradon maakt Prins Ben, de zoon van Koning Beest en Koningin Belle, zich op voor zijn troonsbestijging. Zijn eerste officiële afkondiging: de kinderen van het Dwaaleiland, waar de beruchtste schurken wonen, moeten de kans krijgen om in Auradon te wonen. Mal, Evie, Carlos en Jay stappen voor het eerst van hun leven buiten de poorten van dit gevangeniseiland. Zullen zij net als hun ouders het slechte pad op gaan, of kiezen ze voor het goede en zullen ze het koninkrijk redden?Descendants

We zien bekende sterren van de Disney channel TV series, waaronder Keira haar grote idool Liv van Liv and Maddie. Ik vind het leuk om weer eens vanuit en andere hoek de Disney films te zien, ben zelf ook heel erg benieuwd!

De winactie is helaas voorbij maar je kunt Descendants wel kijken op Disney Plus!

WIN WIN WIN

Nu kun je de film dus lekker gratis op de bank kijken met je kind (of alleen, geef maar toe). Maar op zeker ben je een grote fan na de film, dus doe hier vast mee met de winactie voor het mega prijzen pakket!!

Wat kun je winnen?

Sketchbook Disney
1x sketchbook

 

1x stickerset
1x stickerset
1x phone wallet
1x phone wallet

Super leuk of niet?

Hoe doe je mee?

Door hieronder te reageren wie jouw favoriete villain is.

EN/OF

Dit bericht delen op social media en mij erin taggen.

Veel succes!!! De winnaar krijgt binnen een week bericht!135911_4375 Descendants

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

5 thoughts on “TV tip: Descendants (Met leuke winactie!)

  1. Izma uit The Emperor’s New Groove. Omdat ze zo grappig is, lijkt ze minder kwaadaardig (misschien vind ik d’r daarom zo leuk…)

  2. Wie mijn favoriete slechterik is….Jeetje wat een vraag! Maar als ik echt moet kiezen, ga ik voor Maleficent. Zij heeft zoiets aparts en mysterieus!

  3. Mijn favoriete villain is natuurlijk de boze koningin uit Sneeuwwitje! Lang leve de klassiekers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang