Close

Design in de kinderkamer | Ja of nee?

Kinderkamers zijn altijd speciaal. Het is een plekje waar jouw kind tot rust komt en zich thuis voelt. Het is een plaats waar jouw kind zich ook thuis moet voelen. Het is tenslotte zijn/haar eigen plek. Daarom is het belangrijk dat je een kinderkamer maakt die bij jouw kind past. Soms kan er dus best design in de kinderkamer, of niet?

Als ik mensen vertel dat ik ook wel eens wat duurdere items in de kinderkamer wil, dan kijken ze me vaak raar aan. Maar hoe leuk andere merken ook kunnen zijn, een klassiek item, of een design stuk vind ik de kamer soms gewoon net afmaken.

Fantastische lampen

Kinderen slapen niet graag in het donker, maar standaard lampen zijn vaak erg saai. Het is voor kinderen dan ook niet echt een feest om te gaan slapen en al helemaal niet als het saai is. Daarom zijn er fantastische lampen te verkrijgen waarmee je de kinderkamer van jouw kind voorziet van een prachtige lamp in de mooiste designs. Je kunt het zo gek niet bedenken of de lamp van jouw kinds dromen is er. Zo heb je lampen in de vorm van een auto, luchtballon en een hertje. Maar ook frisse strakke lampen met een mooi design. 

Een goede klok hoort in elke kinderkamer

De Vitra Elihu The Elephant klok is uit de serie Zoo Timers van Vitra en komt uit de Vitra accessoires collectie. Deze klok is ook verkrijgbaar als uil en vis en het is een fantastische klok die elke kinderkamer opfleurt. Het is een klok die kloklezen pas echt leuk maakt en er voor zorgt dat jouw kind de tijd nooit vergeet. Een klok is natuurlijk functioneel, maar hoeft niet perse saai te zijn. En dan heb je toch wel design wanddecoratie aan de de muur. 

Miya is echt in de leeftijd van vragen en leren. Zo staat er ook gewoon een wekker van Vtech die haar verteld hoe laat het is, wanneer ze haar tanden moet poetsen etc. Dit is dan weer een digitale wekker. Het leuke is dat ze dan wel meteen op de klok kijkt hoe bijvoorbeeld 7.00 er dan uit ziet. Deze combinatie helpt haar echt en zo weet ze nu dus in ieder geval hoe 07.00 eruit ziet.

Een lekkere zitzak

Dit is typisch zo een geval van design in de kinderkamer. Een zitzak is nou eenmaal niet heel goedkoop. Niet als je een goede wilt in ieder geval. Maar ze zijn zo lekker om een knus hoekje mee te creëren in de kamer. Een hoekje waar ze even lekker tot rust kunnen komen, een boekje kunnen lezen of even naar muziek luisteren.

Wat vind jij van design in de kinderkamer?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang