Mijn droom kantoor is een design kantoor.

De stylish bureaus van universo positivo lenen zich daar prima voor.

Over een paar weken heb ik eindelijk mijn eigen kantoor aan huis. Niet meer in een kamertje boven waar het zo grimmig is dat je spontaan inspiratie loos bent. Maar een mooi kantoor in een grote tuinkamer, met mega grote ramen, dus veel licht. Ik kan echt niet wachten om het in te richten!! 

Mijn kantoor

Ik heb niet zo lang geleden een hele gave bureaustoel gehad, die is een beetje turkoois kleurig, en daar wilde ik graag houtkleurig en roze tinten bij. Mijn man wil er ook af en toe werken, maar het wordt echt mijn kantoor, dus ik wil daar roze!! Ik word daar erg vrolijk van. Niet te veel, dus mooi afwerken met hout en misschien andere pastel tinten.

Het bureau

Ik zou dolgraag een Design bureau willen hebben. Een bureau die meteen indruk maakt als je binnenkomt. Die aanzet tot grootse blogs (veel verwachtingen van een bureau). Ik vind namelijk dat de plek waar je zit, toch echt wel beïnvloed hoe je werk eruit komt te zien. Ik kwam op de Universo Positivo Flow Tafel van Jan en Lara.

De Universo Postivo Flow Tafel lijkt op het eerste gezicht best op een redelijk simpele tafel. Maar als je goed gaat kijken dan zie je de mooie ronde afwerking die de tafel een warme uitstraling geeft. De ontwerpen van Jan en Lara zijn dan ook echt met liefde gemaakt. Dit stel is getrouwd, en werken samen aan de ontwerpen. En ik vind dus dat je dat echt kan zien. Ze maken ook andere houten meubels, en die zijn net zo mooi. Alles is rond en heel zacht afgewerkt, simpel maar heel bijzonder. Ik snap waarom ze zo enorm populair zijn.

Groen is inspiratie

Ronde vormen maar ook planten zin ideaal voor de creatieve flow. De ronde bijzettafels vind ik dus echt heel erg gaaf om daar mooie grote planten op te zetten. Uiteraard staan die vast ook super cool als je er een gave flatlay op maakt, en dan van iets hoger schieten zodat je het ronde design nog ziet.. ik ben verliefd!

Wat vind jij van Universo Positivo, en heb je nog tips voor een kantoor aan huis?

 

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love