Close

Design meubelen| luxe in huis als er niet meer op de bank getekend wordt

Je wilt je huis naar jouw smaak inrichten met mooie design meubelen, zodat je de ultieme plek krijgt dat compleet op jou is afgestemd. Een ruimte die jouw persoonlijkheid uitstraalt. Maar wat als die ruimte na het krijgen van jouw nageslacht wordt besmeurd met snot, koek met speeksel, melk en vieze vingers ? Dan denk je wel drie keer na voordat je Design Meubels uitzoekt.

Durf je het aan met design?

Gelukkig groeien ze op. Dan smeren ze minder koek en fruit op je meubels en kan je voorzichtig weer aan je eigen smaak denken, want hoe leuk die Stokke stoelen ook zijn, op een gegeven moment mag je afscheid nemen. Nu de kids opgroeien mag je weer aan jezelf gaan denken. Misschien kun je zelfs eindelijk eens kijken naar die witte leren bank, of die chique eettafel? Mister Design is een goede start om te kijken naar een mooie inboedel. Zullen we een paar items uitlichten ?

Designer Banken

Na een dag hard werken is niets zo lekker als neerploffen op je bank. De batterij moet nu eenmaal worden opgeladen. De Linteloo Fabio bank van Linteloo Lab is bij uitstek de bank om op te kunnen relaxen. En nu de kinderen opgroeien hoef je jezelf alleen maar druk te maken om een puber hier en daar, niet om een onverwacht pyjamapapje tussen je bilnaad. Geniet van de luxe nu het weer kan.

Eten in stijl met design meubelen

Er zijn ook prachtige eettafels verkrijgbaar, uiteraard aangeboden in het design wat bij jou of het gezin past. ( Maar stiekem een beetje meer bij jou ). Je hebt nu eenmaal de luxe om jezelf wat te gunnen, nu de kinderen de meubels niet meer besmeuren met alles wat gesmeerd kan worden. Ik denk dat ik zelf niet zo snel afstand kan doen van mijn boeren eettafel, maar ik vind een echt mooie eettafel met van die gave leren stoelen van een mooi merk als Vitra wel altijd prachtig staan bij een ander.

De smaak van verlichting

Bij een mooie designer inrichting past een smaakvolle verlichting. Er zijn verschillende designer lampen verkrijgbaar die de ruimtes in je huis dat extra sfeertje geven. Een mooi voorbeeld is de Bloom hanglamp. Hanglampen passen helemaal in de huis trends van 2019. Simpel maar toch iets van een luxe uitstraling.

Een kast mag niet ontbreken

In jouw smaakvol gekozen interieur mag een mooie kast niet ontbreken. Nu je kinderen toch achter het behang geplakt zitten mag je er best een mooie kast voor zetten. De Pastoe A’dammer dressoir twist is een prima keus. Er zijn niet veel mensen die dit hebben. Een absolute blikvanger. En dat is eigenlijk wel het leuke met design meubelen in huis, dat je een echte blikvanger hebt. Vaak is 1 of 2 items net genoeg om de kamer wat extra’s me te geven. Een soort van upgrade. En na al die jaren van snot, stift en etensresten van je bank te poetsen, is dit ook wel eens leuk of niet?

Wat vind jij van design meubelen in huis? Zou je ze neerzetten als de kinderen nog klein zijn?

Laat een reactie achter in de comments!

Liefs

Judith

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang