Close

De designlampen van Belux zijn een echte inspiratie voor de designlover

Voor wie nog op zoek is naar inspiratie voor unieke lampen van hoge kwaliteit en, nog belangrijker, die niemand anders heeft; neem dan zeker even een kijkje bij de Belux designlampen. Deze exclusieve lampen hebben een uniek design en zijn echt het pronkstuk van de ruimte waar ze in staan!  

Als je denkt aan designlampen is het eerste wat in je opkomt; dat is iets exclusiefs. Deze exclusiviteit straal je letterlijk en figuurlijk uit met de lampen van Belux. Je geeft hiermee net dat beetje extra aan de ruimte waardoor het er helemaal hip en fancy uit komt te zien. Sta er dan ook niet versteld van als deze lamp het meest zal opvallen bij je gasten, je zal het zinnetje ‘wat een mooie lamp!’ dan ook nog heel vaak horen.

In de wolken met cloud lampen

Een van de ‘hemelse’ lampen van Belux is de Cloud Hanglamp. Je kunt het misschien al raden; deze lampen hebben de vorm van een wolk. De gewichtloosheid en vrijheid, de eigenschappen van wolken, haal je hiermee in huis. Echter houden deze wolken geen licht tegen, maar voorzien ze de ruimte van een helder, zacht licht. Je kunt zelfs de vorm van de lamp een beetje naar smaak aanpassen want je kunt hem zelf in -en uitdeuken! Ik ben er helemaal van in de wolken.

Strakke vloerlampen voor de moderne ruimte

Ben je meer van het strakke design maar wil je wel dat je designlampen goed opvallen? Neem dan een kijkje bij deze gave Design vloerlampen. Deze lampen verlichten je kamer niet alleen van beneden af naar boven, wat een heel mooi en apart effect geeft, ze staan ook nog super stoer en super trendy op iedere vloer. Zo kun je ze naast de bank zetten voor een zachte verlichting van de woonkamer, maar kun je ook je werkplek een hippe switch geven.

Designlampen; trendy, duurzaam en zó anders

Wanneer je een lamp van een designer als Matteo Thun in huis haalt weet je dat je te maken hebt met hoge kwaliteit. Ze zien er dus niet alleen prachtig uit, maar je kunt er ook nog een lange tijd van blijven genieten. Da’s wel zo duurzaam! Daarnaast zijn de designlampen van Belux ervoor om de ruimte waarin het zich begeeft een trendy twist te geven. Zo maak je van een eenvoudig kantoor een hippe ruimte en geef je zelfs je gang een style-boost. Oh, en ze doen natuurlijk ook waar ze voor gemaakt zijn; de ruimte verlichten.

Waar je ze ook plaatsen wilt, ze staan overal mooi en geven elke ruimte net dat beetje extra exclusiviteit.

Wat vind jij van de designlampen?

Belux Designlampen

About Betty

9 thoughts on “De designlampen van Belux zijn een echte inspiratie voor de designlover

  1. Oh, wauw, die zijn supercool! Ik heb zelf al een aantal lampen in mijn huis die ik mooi vind, maar zo’n wolkenlamp zou zalig zijn in mijn kantoor!

  2. Ik ben persoonlijk niet zo weg van deze lampen. Net als iemand anders ook al schreef vind ik het meer een prop papier haha. Maar in het juiste interieur kan dit wel heel mooi staan denk ik 🙂

  3. Prachtige lampen zeg. Helaas passen ze niet helemaal in ons interieur, maar ik vind ze wel super mooi. Misschien leuk voor op onze werkkamer?

  4. Wat een grappige lamp zeg! In eerste instantie vind ik het net een prop papier! Ik vind hem lollig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang