Close

De Verloving❣

Ik ben verloofd!!!!

Super mega romantisch heeft mijn lieve verloofde (!!!!) mij ten huwelijk gevraagd op Valentijnsdag. Een verloving op het strand nog wel. Slim als dat hij kan zijn, heeft hij 1 van zijn beste vrienden gevraagd om het hele aanzoek te fotograferen. We zagen dat ooit op TV, en is echt blijven hangen.

De verloving op het strand in Noordwijk

Het aanzoek

Aanzoek-JenJ-113

We hadden voor mijn verjaardag nog een weekendje gepland, om even zonder kinderen, met zijn tweetjes lekker te relaxen. Op mijn verjaardag konden we niet weg, en uiteindelijk werd het dus 14 februari.
Omdat we heel zelden met zijn tweetjes weg zijn, hadden we er allebei zoveel zin in, en waren we bloednerveus, omdat elke date een beetje voelt als de eerste nog. Voor mij dan, meneer had hele andere plannen waarom hij nerveus was!! Een verloving stond naar mijn weten echt niet op de agenda anytime soon haha

Aanzoek-JenJ-23
Aanzoek-JenJ-118
Aanzoek-JenJ-103

Het moment dat we het strand op kwamen werd hij een beetje raar, maar goed dat was hij al weken, dus ik heb lekker schoenen uitgedaan, en ben door de zee gaan lopen. Toen kwam hij met het hele verhaal. Hij was niet helemaal eerlijk geweest.

Dus ja hoor al mijn vermoedens waren juist, hij had een ander!

Toen hij zei dat hij idd bij een andere vrouw was geweest zag ik sterretjes. Van hem had ik dat gewoon niet verwacht. Er ging van alles door me heen, en ik werd helemaal koud. En begreep niet waarom hij nou op zijn knieën ging zitten, ik hoorde ook maar de helft zo opgelucht was ik.
Hij was bij de andere vrouw geweest om voor mij een ring te maken die helemaal bij mij zou passen. Hoe romantisch wil je het hebben?!
Ik vloog hem om zijn nek, en toen moest ik echt even zitten hoor. Ik was draaierig en tegelijkertijd zo mega blij. Dit is de man van mijn dromen, mijn grote liefde, en die vraagt mij ten huwelijk?

Aanzoek-JenJ-108Aanzoek-JenJ-107 De verloving op social media

Aanzoek-JenJ-97
Aanzoek-JenJ-106

We kennen elkaar via Facebook. En eerlijk is eerlijk, in een club hadden we nooit op elkaar afgestapt. Hij vond mij te mooi, en ik hem zo een zakentype die geen tijd heeft voor zo een halve hippie. Maar gelukkig is daar Facebook, en daar kan het gewoon wel.


Onze hele relatie staat breed uitgemeten op social media, dus de verloving moest natuurlijk wel meteen gepost worden. Mensen die zeggen “dat doe je toch niet” om meteen de telefoon te pakken, die kennen ons niet. Zelfs op onze eerste date zaten we gezellig te chatten met de mensen in de MEX groep (Meet My Ex, een groep waar je leuke exen van vrienden leert kennen) waar we elkaar leerden kennen. 

Wie zijn wij?

We zijn pas sinds 2.5 jaar samen, maar het was, zoals je HIER kunt lezen, liefde op het eerste gezicht.  Ook met mijn oudste dochter. Zij waren vanaf dag 1 de beste maatjes. Zij kwam na 2 maanden ook met het voorstel dat we maar verliefd moesten worden, hem vond ze leuk. Op deze manier werd het haar niet opgedrongen, en dat voelde goed voor ons drietjes.
Sowieso doen we aan geen enkele dating regel mee, en ook niet wat relaties betreft. Wij doen het op onze manier. Daar komt nog wel een blog over 😉

Aanzoek-JenJ-102

Dankwoord

Er zijn heel wat mensen die mijn verloofde (!!) hebben geholpen met het maken van de plannen voor de verloving, het maken van de ring, het uitzoeken van de vertalingen, de smoesjes, de foto’s etc. Bij deze wil ik die echt heel hartelijk bedanken!!!

De ring: Charlotte Rombouts Arens / Lots Jewel Design www.lotsjeweldesign.nl 
 
De foto’s: Jeroen Halverstad / Plan78  www.plan78.com
 
De vertaling: Mieke Dekker / Language Company www.languagecompany.nl
 
                        Cultural Affairs department / Embassy of Japan
 
Selfiestick: Jelle en Jasper / Reprotex www.reprotex.nl
 
Het hotel: Hotel van Oranje www.hotelvanoranje.nl
 
De smoesjes: Schoonmoeder, Linda en Rody!! – Die zaten ook in het babyshower complot, en ik zal ze voortaan met arendsogen bekijken!!! – 😉

Ook helemaal in de romantische sfeer? Check dan de volgende blogs:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang