Close
Deze schoenen mogen deze zomer niet ontbrekenĀ 

Deze schoenen mogen deze zomer niet ontbrekenĀ 

In de zomermaanden wil je voortdurend buiten genieten van het mooie weer. Alleen kan je niet naar buiten zonder goede schoenen. De schoenen beschermen jouw voeten immers tegen invloeden van buitenaf, zoals steentjes, vuil en de zonnestralen. Het is daarom verstandig om te kijken welke schoenen hier het beste voor zijn. En welke schoenen zorgen er dan voor dat jouw voeten niet te warm worden? Onderstaande schoenen van een goede schoenenwinkel mogen deze zomer niet ontbreken in jouw schoenenkast. 

Sneakers voor iedere outfit

Een van de eerste schoenen die het altijd goed doen zijn goede sneakers. Ze zijn een must-have voor in de zomer, omdat deze ook een ademende functie hebben. De meeste varianten zijn namelijk gemaakt van mesh of canvas. Deze materialen zijn tevens erg licht, zodat je geen hinder ondervindt tijdens het dragen. Ze zijn in een groot aantal kleurtinten beschikbaar en dus ook goed te combineren met jouw zomerse outfits. De ondersteuning die je ervoor terugkrijgt, is waar je het pas echt voor doet. Jouw voeten zullen geen pijn meer doen na een lange wandeling. 

Slippers voor veel gemakken 

Slippers mogen ook niet ontbreken in jouw schoenenkast. Slippers zijn casual en een absolute must als je jouw voeten veel comfort wilt geven zonder gelijk een beklemmend gevoel te hebben. Je kan dit schoeisel eenvoudig aan en uit trekken. Ga je dus een dagje naar het zwembad, de sauna of gewoon lopen rondom huis? Zorg er dan voor dat je deze in de kast hebt staan! Je kan dan een keuze maken uit een groot aantal varianten. Denk aan zachte, gewatteerde zolen met comfortabele bandjes. Ook kan je voor een simpel model kiezen als je ze uitsluitend naar het zwembad aandoet. 

Deze schoenen mogen deze zomer niet ontbrekenĀ  in je garderobe

Sandalen houden jouw voeten koel

Sandalen zijn ook een goede keuze en tevens een van de klassiekers als het gaat om schoeisel voor de zomermaanden. Sandalen houden jouw voeten comfortabel tijdens warme dagen en kunnen jouw voeten ook koel houden. Als je de schoenen ook aan wilt trekken voor speciale gelegenheden kan je voor sandalen met hak kiezen. Deze staan goed onder zomerse jurkjes en andere kledingstukken. De varianten met platte zool zijn juist weer perfect voor wandelingen op het strand of in de stad. 

Sleehakken geven extra lengte 

Wil je er echt goed uitzien en schoenen in de kast hebben die je zowel voor een speciale gelegenheid als dagelijkse activiteiten aan kan trekken? Dan kan je kiezen voor sleehakken. Dit schoeisel zorgt voor extra lengte en elegantie, maar geven jou ook meer balans tijdens het lopen. De schoenen verbeteren jouw houding en je kan stabieler lopen. Kies een van de vele modellen die een schoenenwinkel in het assortiment heeft en je kan blijven mixen en matchen voor jouw volgende outfit.Ā 

Lees ook: Ontdek nieuwe smaken met zomerse recepten!

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang