Close

Deze vintage items mogen niet ontbreken in jouw huis

Wij zijn helemaal fan van vintage meubels in huis. Een likje verf of nieuwe bekleding en je hebt een uniek stuk voor een lage prijs in huis staan.

Wil je jouw interieur wat omgooien of is er behoefte naar wat vernieuwing in jouw woonkamer, keuken of slaapkamer? Dan is het tijd om eens lekker achterover te leunen en wat inspiratie op te doen. Wist je namelijk dat je met mooie vintage items jouw huis en elke ruimte daarin weer laat stralen? Vandaag vertellen wij je welke vintage items niet mogen ontbreken in jouw huis!

Vintage stoelen

Hoe tof is het om een hele eigentijdse eettafel neer te zetten met daar aan prachtige vintage stoelen. Ze mogen uiteraard allemaal hetzelfde zijn, maar spelen met verschillende soorten stoelen is ook heel erg leuk. Tegenwoordig zijn er binnen de vintage wereld ook vaak hele mooie designer items te vinden. Ook dit kost uiteraard wel wat, maar zie het als een prachtige investering in jouw interieur. En ben je ze over een paar jaar beu? Weet dat deze items hun waarde vaak blijven behouden (en soms ook nog wel in waarde stijgen) en je ze dus ook weer makkelijk kunt verkopen!

Doe het licht aan

Als er iets is dat we moeilijk vinden aan het kopen voor ons huis dan zijn het wel lampen. Lampen moeten met name praktisch zijn, maar ze dienen ook bij ons interieur te passen qua uitstraling en stijl. Ook vintage lampen doen het vaak heel goed, want ze geven net wat meer schwung en sfeer aan een ruimte. Ga voor een unieke lamp die een verhaal vertelt. Dat staat namelijk heel chic binnen jouw interieur en je hebt er meteen een blikvanger mee te pakken!

Deze vintage items mogen niet ontbreken in jouw huis

Het gepimpte kastje

Ben je op zoek naar een nieuw kastje of een nieuwe dressior, maar vind je die nieuwe exemplaren in de winkels maar allemaal op elkaar lijken? Dat snappen wij! In dit geval kun je het beste eens gaan kijken voor een vintage kastje of een vintage dressoir. Soms is dit niet altijd de kleur die je voor ogen had, maar neem hem toch mee als hij verder wel aan je wensen voldoet. Schuur hem thuis lekker op en geef hem een nieuw kleurtje. Vervang desnoods de knoppen van de deurtjes en jouw unieke kast staat te stralen in jouw woonkamer!

Een bijzettafeltje dat blijft

Tot slot het bijzettafeltje. Dit soort items zijn eigenlijk altijd wel onmisbaar in ieders interieur, want of je het nu naast je bank zet als extra ruimte voor jouw dagelijkse warme kop thee of gebruikt als tafeltje voor jouw nieuwe kamerplant…het kan allemaal. Vintage bijzettafels zien er vaak stoerder uit en doen het goed in bijna elk interieur.

lees ook Zo haal je cottagecore ook bij jou in huis

About Jolanda

1 thought on “Deze vintage items mogen niet ontbreken in jouw huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang