Dezelfde kleren als mama en papa?

twinning - Dezelfde kleren als mama en papa?

Veel moeders en vaders ontdekken nu hoe leuk het is om te twinnen met hun dochter of zoon. Moeders met hetzelfde jurkje als hun mini-me en vaders die samen met hun zoon een matching outfit dragen. Eerst werd het vooral gezien bij bekende sterren, maar nu kom ik het steeds meer tegen in het dagelijks leven. Dezelfde kleren als mama en papa.Bekende sterren


Natuurlijk zijn we ook een beetje onder invloed van bekende sterren zoals Kim Kardahsian en Katie Holmes die elke keer perfect gematcht met hun kinderen verschijnen. Bij veel bekende sterren is het een populaire trend en ook veel bekende merken doen mee. Hetzelfde jasje, blouse en jurkje op de foto zijn leuk gematcht met hun papa en mama. Dus ook de kinderen van de sterren dragen dezelfde kleren als mama en papa.

Ook op een feestje dezelfde kleren als mama en papa


Als moeder van een éénjarige zoontje begint er dan toch iets te kriebelen. Het ziet er wel érg schattig uit. In veel winkels kun je vooral matching feestkleding vinden voor ouders en hun kinderen. Bij winkels zoals de WE kun je voor zowel papa als je zoontje dezelfde pak of stropdas kopen.

Lees ook: Twinning met mijn dochter

Online bestellen


Er gaat een geheel nieuwe wereld voor je open als je op internet zoekt naar twinning kleding. Er zijn speciale webshops die zich hier op focussen. Van lieve jurkjes voor jou en je dochter tot aan stoere jeans voor papa en je zoontje. Er zijn veel mogelijkheden. Steps heeft bijvoorbeeld online een speciale serie kleding voor Moeder en Dochter. Zo kan je dochter op een feestje hetzelfde jurkje dragen als mama. Veel kleine meisjes zouden dit geweldig vinden.

En nu moet ik ook iets opbiechten. Ik heb net een geweldige bestelling ontvangen waar ik héél erg blij mee ben:dezelfdeklerenalsmamaenpapa - Dezelfde kleren als mama en papa?Vind jij het stiekem ook leuk om er matching bij te lopen met je zoon of dochter?

Foto van twinning is van Shutterstock


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

2 comments on “Dezelfde kleren als mama en papa?

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: