Dicht de kloof tussen jou en je partner

A732D80F 4C3C 456A 9371 1A891EFC5AEE Dicht de kloof tussen jou en je partner

Wanneer je partner en jij al jaren bij elkaar zijn, ligt een kloof op de loer. Jullie hebben allebei je eigen leven, druk met werk en het gezin. Jullie kunnen elkaar dan uit het oog verliezen en langs elkaar heen gaan leven.

Dit heb je niet eens altijd door, maar je merkt dat je je bijvoorbeeld soms eenzaam of onbegrepen kunt voelen. Het betekent niet in alle gevallen dat het vuur uit is en dat de relatie een langzame dood sterft. Het is nog niet te laat, werk van beide kanten is vereist om jullie liefde weer onder het stof vandaan te toveren en de kloof tussen jullie weer te dichten. Maar wat is hiervoor nodig?

Verras elkaar

Dat jullie elkaar al een eeuwigheid kennen, houdt niet in dat jullie elkaar niet kunnen herontdekken. Verras elkaar met leuke nieuwe dingen. Spontane uitjes kunnen daar enorm aan bijdragen. Je kunt bijvoorbeeld een weekendje weg plannen, zonder dat je partner het doorheeft. De spanning en sensatie van een dagje naar een escape room kan ervoor zorgen dat jullie elkaars kwaliteiten (weer) gaan zien. Elkaar fysiek weer helemaal opnieuw leren kennen en jullie seksleven weer laten leven? Sexspeeltjes kunnen een geweldige toevoeging zijn om jullie liefde weer tot grote hoogtes te laten stijgen. Masturbators worden vaak gebruikt om jouw partner én jezelf te verwennen. Ook iets simpels als een uitgebreid diner bereiden en de tafel leuk aankleden met kaarsjes en bloemen. Je hoeft niet per se je huis uit om spanning te creëren. Wissel het juist af met tripjes en lekker knus binnen blijven samen.

Praten, praten, praten

Hoe cliché ook, maar praten is de sleutel van iedere relatie. Blijf altijd op en eerlijk met elkaar communiceren over je gevoelens. Zo weet de ander wat er bij je speelt en kunnen jullie beter rekening houden met elkaar. Als het lastig is om jullie momenten te pakken voor een goed gesprek, plan deze momenten dan in. Dat klinkt misschien wat geforceerd, maar uiteindelijk zul je merken dat dit heel prettig is en dat je na verloop van tijd wat sneller dingen tegen elkaar uitspreekt. Dus geplande praat momenten als opstart en uiteindelijk zijn deze vaste tijden overbodig, omdat je gewoon vrijuit met elkaar kunt praten. Vind je het lastig om de juiste bewoordingen te vinden? Schrijf het dan op. Als je iets te binnen schiet hoef je niet te wachten tot het afgesproken tijdstip en je schrijft het bovendien lekker van je af, wat erg therapeutisch kan werken.

Zoek hulp bij een relatietherapeut

Hebben jullie geprobeerd om elkaar te verrassen en veel met elkaar te praten, maar je merkt nog steeds een afstand tussen jullie? Kijk dan of een relatietherapeut misschien iets voor je is. Hij kan je handvatten aanreiken om de kloof tussen jullie te verkleinen.


ageology banner Dicht de kloof tussen jou en je partner

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥