De 4 leukste items met een dierenprintje | by Anna van Toor

De dierenprint is helemaal terug van geweest en pakt deze winter nog even door. Met leuke jassen, truien, jurken  en broeken is Anna van Toor echt een webshop die je niet mag missen.

De panter print terug van weggeweest

Vorig jaar maakte hij voorzichtig een comeback. Door veel mensen werd er flink op neergekeken, maar uiteindelijk won het toch steeds meer terrein. Dit jaar is het helemaal mainstream en niet meer weg te denken. Zelfs voor kleine kinderen en baby’s is er kleding met een dierenprint. En het is mega schattig! Ik werd gewezen op de site van Anna van Toor voor echt leuke kleding met dierenprints.

Mijn favoriete kleding van de webshop Anna van Toor met dierenprint.

ANNA dames jogger met panterprint

Ik hou van joggers. Helemaal als je zo kunt combineren dat het net gewone broeken lijken. En dat is met deze jogger met panterprint echt het geval. Het leukst met een paar sneakers en een zwarte trui bijvoorbeeld. Of juist met een paar instappers en een mooi shirtje.

ANNA lange panterprint jurk

Lange overhemd jurken vind ik zo mooi. Ze kleden ontzettend af en geven je een heel mooi silhouette. In de winter is het goed te combineren met een dikke zwarte maillot en sneakers of korte laarsjes. Doordat je nu echt van top tot teen in panterprint bent, zou ik het wel rustig houden met de accessoires om niet over de top te gaan.

Korte mantel met panterprint van Penn and Ink

Sinds kort ben ik helemaal van de blazers. Ik zag Anna Nooshin op de rode loper ergens in een simpele jeans met hoge hakken, een wit t-shirt en een statement blazer. Heel eenvoudig, maar toch een killer look. Vooral als je dus een blazer kiest met panterprint zoals 1 van Penn and Ink.

Bronx enkellaars met panterprint

Wil je liever niet al te opvallend beginnen, begin dan met een paar stoere laarsjes. De panterprint laarsjes passen onder een simpel zwart jurkje, maar ook onder een jeans bijvoorbeeld. Dan heb je toch die print, maar is het ook weer niet overheersend.

Zoals je ziet zou ik de halve webshop wel leeg willen kopen, maar ik ben benieuwd wat jouw favoriete item is? Draag jij al iets met een dierenprintje of hoft het voor jou niet? Ik hoor het graag terug in de comments!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥