Het is roze en de meest bekende fles die er is: De Difrax S!

De roze Difrax fles is de meest bekende fles

Zodra je moeder bent geworden moet je een keuze maken voor een babyfles. Er zijn veel merken waar je uit kunt kiezen. De Difrax fles is ontzettend populair. De meeste mensen denken direct aan de S-babyfles als ze aan Difrax denken. Ik vertel je graag meer over de Difrax fles.

De S-babyfles van Difrax


Tijdens mijn zwangerschap viel de bijzondere vorm van dit flesje mij direct op in de schappen. Dit babyflesje heeft namelijk echt de vorm van een S. Ik ben toen direct op onderzoek uitgegaan, want waarom had dit flesje nu een S vorm? Het blijkt dat de S vorm een groot voordeel heeft. Deze vorm zorgt er namelijk voor dat de speen niet wordt gevuld met lucht, maar enkel met voeding. Hierdoor zal je baby minder last hebben van allerlei vervelende babykwalen zoals darmkrampjes, spugen en boertjes. De meeste baby’s hebben hier veel last van. Vooral na de laatste fles voor het slapen gaan, kan dit er voor zorgen dat ze niet goed in slaap kunnen vallen. Darmkrampjes houden je baby dan wakker. Deze babyfles zorgt ervoor dat de klachten een stuk minder worden. Je baby kan hierdoor weer lekker slapen.  

 

Flesvoeding en borstvoeding


De flesjes van Difrax zijn voor zowel borstvoeding als flesvoeding geschikt. De keuze voor deze fles hoeft dus niet af te hangen van je keuze om te kiezen voor borstvoeding of flesvoeding. Veel moeders worstelen hier namelijk na de geboorte mee. Sommige moeders kiezen voor borstvoeding, anderen weer voor flesvoeding en er zijn ook veel moeders die kiezen voor een combinatie van beide. De S-babyfles van Difrax is ook erg handig als je borstvoeding geeft. De babyfles heeft namelijk een bodem die je kunt losdraaien. Als je ijsblokjes maakt van moedermelk kun je het flesje hier gemakkelijk mee vullen. Je kunt de S-fles krijgen in allerlei maten. Je kunt kiezen voor de S-fles Naturel, deze kun je krijgen in de maten 170 ml en 250 ml. De Naturel fles heeft een smalle opening. Wil je een grotere fles? Dan kun je kiezen voor de S-fles Wide. De Wide variant kun je krijgen in 200 ml en 310 ml en heeft een brede opening. Vooral voor moeders die borstvoeding geven is dit een ideale fles om te gebruiken.

 

Goed voor mama en papa


Ook voor de ouders heeft deze S-vorm een voordeel. Door deze vorm krijgt je namelijk een ergonomisch verantwoorde houden tijdens het geven van het flesje. Dit zorgt ervoor dat je een betere houding hebt. Tijdens het voeden zal je hierdoor minder last hebben van je schouders en rug.

 

Welk babyflesje gebruik jij en ben jij hier tevreden over?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

15 gedachten over “Het is roze en de meest bekende fles die er is: De Difrax S!”

  1. Over de fles van dr.Brown heb ik nog een hele tijd getwijfeld! Ben je daar tevreden over? Ik ben benieuwd of het systeem dat erin zit echt werkt

  2. Ik heb deze fles zelf nooit gebruikt, al vind ik hem er wel ontzettend aantrekkelijk uit zien. Wij hadden bij de oudste Avent en nu gebruik ik Dr. Brown

  3. Mooie fles, klinkt ook allemaal goed zal het in gedachten houden als het zover is.

  4. Lijkt me een handige fles, maar zelf zal ik hem nog even niet nodig hebben haha

  5. Ik gebruik zelf geen babyflesje – zou maar vreemd zijn, want ik heb geen kindjes – maar deze heb ik inderdaad al heel vaak gezien!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: