Close

Dipje? Zo zit je snel weer lekker in je vel

Iedereen heeft wel eens een dipje. Soms zit je gewoon even minder lekker in je vel en daar hoeft echt niet altijd een reden voor te zijn. Je mag je dan best even rot voelen, maar het is zonde om erin te blijven hangen. Veel mensen weten echter niet hoe ze uit een dipje kunnen komen. Gelukkig zijn er genoeg manieren die jij toe kan passen om je snel weer beter te voelen!

 

Ga lekker bewegen

 

Allereerst is het belangrijk om snel weer lekker te gaan bewegen. Kom dus van je bank af en ga eens naar sportschool Tilburg. Het is begrijpelijk dat je hier misschien helemaal geen zin in hebt, maar als je je er toch even toe zet zul je zien dat je uiteindelijk blij bent dat je bent geweest. Door te sporten maak je namelijk een stofje aan wat bijdraagt aan jouw geluksgevoel. Je zal je dus altijd beter voelen nadat je even gesport hebt. Daarnaast ben je door je bezoekje aan Basic-Fit ook even de deur uit. Dat alleen zal al helpen om uit je dip te komen.

 

Zorg goed voor jezelf

 

Zit je even niet zo lekker in je vel? Grote kans dat je helemaal geen zin hebt om iets te doen, laat staan voor jezelf zorgen. Toch is voor jezelf zorgen de enige uitweg uit het dipje. Kook dus weer eens een lekkere, gezonde maaltijd voor jezelf. Niet alleen de vitamines zullen je goed doen, maar ook het koken even lekker bezig zijn. Zo kun je je hoofd even leeg maken. Daarnaast is het ook een goede tip om even lekker te douchen en jezelf in de watten te leggen. Was je haar, gebruik een haarmasker, smeer lekkere bodylotion op en gebruik een gezichtsmasker. Zo zul je je snel beter voelen.

Ga na waar jij energie uit haalt

 

Tot slot is beste manier om weer lekker in je vel te zitten gewoon doen waar jij energie van krijgt. Ga dus na wat jij leuk vindt om te doen. Waar laadt jouw batterij van op? Voor veel mensen zijn dit meerdere dingen en vaak zijn het zowel grotere als kleinere dingen. Een vakantie is misschien te groots, maar wie weet haal jij wel energie uit gewoon even een vriendin bellen. Begin met de kleine dingen en naarmate je merkt dat je weer beter in je vel zit, kun je ook weer wat grotere dingen doen. Om lekker in je vel te blijven zitten is het belangrijk dat je consistent meer dingen blijft doen je energie geven, dan die je energie kosten. Zo blijf je in balans. Weet jij niet goed wat jou energie geeft of juist kost? Dan kan het geen kwaad om hier eens met iemand over te praten. Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe makkelijker jij ervoor kan zorgen dat je je goed blijft voelen. 

 

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang