De 5 leukste Disney kostuums voor je kind!

Ontdek de 5 leukste Disney kostuums voor je kind. Ik geef je een paar tips voor je eigen verkleedpartijtje.

Doordat ik zelf moeder ben weet ik hoe geweldig mijn kinderen het vinden om verkleed te gaan. Iedere dag lijkt het alsof ik in de wereld van Disney stap. Mijn dochter loopt graag rond als een Disney prinses, terwijl de ander liever Anna van Frozen is. Als je als moeder even geen inspiratie hebt om de verkleedkist te vullen heb ik een paar leuke tips. Ik heb de 5 leukste Disney kostuums voor je kind gevonden.

Belle en het beest

Na de release van de nieuwe speelfilm met Emma Watson wil natuurlijk iedereen Belle zijn. Verkleedkleding van zowel het beest als Belle zijn gewoon online verkrijgbaar. Jouw dochter kan in een prachtige gele jurk door het huis heen dartelen.

Frozen mag absoluut niet ontbreken!

Als je een verkleedkist gaat maken mag er één outfit niet ontbreken en dat is Frozen. Elk meisje kan de liedjes letterlijk meezingen en wil graag als Elza of Anna in de woonkamer dansen. Zorg ervoor dat je deze dus in de verkleedkist hebt zitten.

Star Wars voor de stoere jongens

Terwijl de meisjes dromen van Disney prinsessen lopen de jongens graat als stormtrooper rond door de woonkamer. Star Wars doet het echt altijd goed! Niet veel mensen weten dat het inmiddels onderdeel is van Disney. Een Darth Vader kostuum mag dan ook niet ontbreken in de verkleedkist.  

Micky & Mini

Ondanks alle trends blijven er twee personages altijd leuk. Mickey & Mini zijn natuurlijk niet weg te denken uit de Disney wereld. Terwijl je zoon als Mickey verkleed gaat kan je dochter als Mini rondlopen. De schattige kostuums zien er ook nog eens leuk uit om je kinderen aan te trekken tijdens een verkleedpartijtje.

Verkleed als je favoriete Disneyprinses

Ondanks dat Belle & het beest helemaal in zijn ga je het liefste verkleed als je favoriete Disneyprinses. Elk meisje heeft wel een prinses waar ze helemaal weg van is. In de verkleedkist past altijd wel een jurk van Sneeuwwitje of Doornroosje.

Houden jullie ook wel eens verkleedfeestje met Disney kostuums?

Foto’s van de Disney prinsessen zijn van ShutterstockVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like