Traditiegetrouw schaatst Disney On Ice in december weer Nederland in.
Disney On Ice Magisch IJsfestival is van 11 t/m 29 december te beleven in Rotterdam en Utrecht.Tijd voor een super winactie dus!
Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy presenteren een show vol favorieten uit het Disney Koninkrijk, spannende avonturen en extravaganza! .

Vaar mee met Vaiana als ze, samen met de machtige halfgod Maui, op reis gaat om haar eiland te redden en haar eigen identiteit te vinden. Beleef de magie met de koninklijke zusjes Anna en Elsa en de hilarische sneeuwman Olaf en zing mee met “Laat het los” en “De zomer”.Vaiana - Winactie | Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Duik diep in de zee met Sebastian, zijn kreeftenorkest en de dochters van Triton . Samen introduceren ze Ariel middels een swingende pop medley uit de jaren ’80. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek
krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider op hun tocht naar de zwevende lichtjes. Kom erbij en zet je zorgen opzij als het betoverde personeel van het Beest op spectaculaire wijze Belle uitnodigt voor het diner.

Beleef met de hele familie onvergetelijke daden van kracht en liefde tijdens Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Tickets verkrijgbaar vanaf € 16,50.
Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

WINNEN!!

DOE MEE EN WIN! ⭐  Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ⭐ 

Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht.

Hoe doe je mee? Volg mij op Facebook en laat een reactie achter onder dit bericht op Facebook. Je mag ook mijn story delen op Instagram voor een extra kans!

De winnaar heeft voor 15 oktober bericht. Hier wordt verder niet over gecorrespondeerd. Meedoen met de winactie geeft mij geen verplichting jou te laten winnen, hoe sneu het verhaal ook mag zijn.

Voor de privacy en algemene voorwaarden verwijs ik je hier.

Voor meer Disney klik je op de volgende links:

Halloween in Disneyland
Een weekend sprookjes en magie bij Disneyland
Het leukste speelgoed voor 4 tot 8 jaar! 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love