Disney on Ice | De magie van Disney

De magie van Disney is weer helemaal aanwezig bij Disney On Ice. Naomi en haar gezin hadden een magische avond!!

Waarom ik zelf niet kon gaan..

Oh jongens wat baalde ik! We hadden ons al maanden verheugd om naar Disney On Ice te gaan, krijg ik een gehoorgang ontsteking. Ik kon amper rechtop zitten en het licht ging steeds vaker uit. Niet handig om dan helemaal naar Rotterdam te reizen. Wij gaan dan ook gewoon als ik weer helemaal beter ben. Gelukkig was daar Naomi die dolgraag mijn plek in wilde nemen.

Disney On Ice door Naomi

Bij binnenkomst van de zaal werden we meteen betoverd door de magie van Disney. Overal merchandise en de zaal was enorm aantrekkelijk aangekleed. Ik zag al direct 4 glimmende oogjes naar mij kijken gevolgd door een continu “Kijk daar eens en daar! Wow”.

Eenmaal op onze stoelen zagen we dat we een goed zicht hadden op het ijs, top! Vanaf het moment dat de show startte tot aan het eind stond de mond van mijn dochtertje van 5 niet meer stil. Ze bleef benoemen wie ze allemaal zag en hoe mooi ze konden schaatsen. Wat een enorm spektakel! Ook mijn zoontje van 3 was helemaal verrast, zijn ogen werden steeds groter.

Gezellig mee doen met de show!

We werden in het begin gevraagd om mee te doen met de Mickey Mouse (die werd dit jaar 60!!!) dans. Alle kinderen gingen staan en deden vol enthousiasme mee met Mickey en Minnie. Daarna kwamen Donald en Goofy erbij en werden we betrokken in een zoektocht naar schatten. Via verschillende verhalen kwamen we erachter dat er geen grotere schat is dan liefde. Nou dat hebben we geweten. De liefde van onze kinderen voor Disney is alleen maar groter geworden door dit mooie ijs spektakel!

De grote show

Allereerst werden we meegenomen in het verhaal van de Lion King. Hele mooie kostuums en alle dieren kwamen voorbij. Vervolgens kwamen de 7 dwergen van Sneeuwwitje op het ijs, zij brachten veel humor met zich mee. Ook de betoverende kostuums in de wereld van prinses Jamine en Aladdin waren fantastisch, glamour en glitter waren volop aanwezig. De onderwaterwereld van Ariël was opnieuw weer een lust voor het oog met felle neon kleurtjes die leken op te lichten. Gevolgd door de mooie verhalen van Rapunzel, Toy Story, Dory en natuurlijk ook de magie van Frozen.
Die liedjes konden we op het allerhardst meezingen natuurlijk!! Op het eind kwamen alle figuurtjes bij elkaar en was het een mooie feestelijke afsluiting! Door de korte verhaaltjes en de herkenbare liedjes bleven we continu geboeid, dit vond ik erg bijzonder. Dit gecombineerd met de mooie outfits en het vuurwerk zorgde voor 1 groot feest!

Wat super jammer dit gemist te hebben!! Gelukkig kun je nog naar Disney On Ice in Rotterdam en Utrecht tot eind van het jaar!  Ga jij nog?

Liefs ♥️



Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like