Meteen naar de inhoud

Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel review

DSC 0930 1 Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel review

Het Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel is een mooi cadeau!

Nog snel op zoek naar een cadeautje voor de kerst? Ik ben ook altijd last minute hoor! Miya kreeg pas het Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel en die moet ik je echt als cadeau tip meegeven! 

Tip! Geef cadeaus tussendoor om overprikkeling te voorkomen

Eigenlijk wilde ik hem pas voor haar verjaardag in januari geven, maar ze kijkt zo vaak Rapunzel en ik vermoed dat ze op haar verjaardag al best veel cadeaus krijgt, dus we gaven hem gewoon tussendoor. Op een rustige dag. Ideaal voor kinderen die niet goed hun prikkels nog verwerken, dan geef je de cadeaus gewoon tussendoor. Dan hebben ze alle tijd om er mee te spelen, en verdwijnt niet de helft onder in de speelgoed bak.

Ik merk vooral met kerst of verjaardagen dat het haar vaak te veel wordt, al die aandacht, de cadeaus, en helaas speelt ze er dan ook meteen een stuk minder mee. Ik kreeg de tip om het te verspreiden, en zo gewoon iets vaker een cadeau te geven. Zij blij, en ik blij want ze heeft nu echt uren aaneen met het kasteel gespeeld. En nog staat hij midden in de kamer. DSC 0929 1 Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel review

Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel

Dit is een super interactief kasteel. Het is niet zeg maar neerzetten en dan met de poppen erin spelen. Je kunt Rapunzel echt door het hele kasteel laten zwieren, dat is echt te leuk! Ze kan op en neer met de baan aan de zijkant waar ook haar emmer aan hangt. Ook kan ze via de kabelbaan dat lijkt op haar, helemaal om het kasteel heen zwieren. Er staat een bedje in en verder is het vrij simpel ingericht.

Doordat het niet zo heel druk is en vol staat, is het ideaal voor een kind dat snel afgeleid is. Zo blijft zij bij haar spel en kan ze er vol op los fantaseren. En juist die fantasie maakt het spel zo mooi. Zoals je misschien gezien hebt is Miya dol op kappertje spelen bij zichzelf… maar ook met haar poppen. Rapunzel mag haar lange haar gelukkig houden anders is het zo moeilijk langs die kabelbaan te gaan, maar het haar wordt dagelijks gekamd! DSC 0928 1 Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel review

Aanrader dus!

Ken jij het Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel?

Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel review

7 reacties op “Disney Princess Rapunzel zwaaiende lokken kasteel review”

Reacties zijn gesloten.