Een weekend sprookjes en magie bij Disneyland Parijs

Stiekem blijf ik een klein kind en stond nog hoger te springen dan de kleintjes toen het weekend Disneyland Parijs eindelijk geboekt was.

De roadtrip naar Disneyland Parijs

Een lange reis is altijd een uitdaging bij ons. Het is vanaf Ede 5.5 uur rijden, dus wij hadden 2 stops ingepland. De auto was de avond van te voren al helemaal ingeladen en volgetankt. Broodjes, wat lekkers, veel drinken en 2 Starbucks bekers om bij elke Starbucks bij te vullen gaan standaard mee. Verder externe opladers, auto opladers, telefoons en boeken. Voor de meiden nog een lekkere deken en headsets.
Zo is de reis best te doen!

We hadden een mega fijn hotel. Het Paxton MLV is op slechts 10 minuten rijden van Disneyland. In Disneyland zelf staan natuurlijk de mooiste hotels, met ontbijt met de prinsessen, maar dat viel net buiten ons budget. Maar bij Paxton MLV hadden wij een prachtige kamer met 2 verdiepingen. De meiden sliepen dus lekker boven, en wij beneden. Er is een mini keukentje dus je kunt nog het 1 en ander opwarmen. Wij hadden ontbijt erbij genomen en die was prima te doen! Vind je ook niet dat kinderen beter eten als er een lopen buffet is? In het hotel is ook een zwembad, SPA, bar, Italiaans restaurant, een bowlingbaan en een game center. Wij waren gasten van de dag en kregen dus nog gratis cocktails, een extra late check out en nog meer leuks.

We zijn in Disneyland Parijs!

Echt bij de borden onderweg ging mijn buik al kriebelen. Bij de ingang deden we letterlijk een sprongetje en waren zo opgewonden dat ik mijn tas vergat bij de beveiliging. Goed begin.

De eerste dag zijn we lekker door het park gaan wandelen en bekeken de parades. Wat een prachtige parades waren het! Favoriet natuurlijk de prinsessen parade voor Miya, waar alle prinsessen mee liepen, dansten en zongen. De wagens waren echt met zoveel detail gemaakt, en alle prinsessen hadden de grootste glimlach voor de wachtende kinderen.

Dat was echt een super binnenkomer! Op de laatste dag stonden we niet op een goede plek, en kwam iemand van het personeel Miya naar voren halen, en bleef bij haar zitten. Super lief! Zo kreeg ze een handje, kusjes en aaien over haar bol. Ik geloof dat Miya een klein beetje zweefde. Als je goed luistert in de video hoor je mijn hart bonken en de brok in mijn keel. Zoiets is toch fantastisch, dat maak je maar 1x mee.

Keira vond de piraten weer echt leuk. Ze deden echt acrobatische stunts en die waren zo goed! Ook zij kreeg een high five en was op slag verliefd.

De attracties in Disney

Voor een paar van de attracties hadden we meteen wat fast passes aangevraagd. Dit zijn pasjes waarbij je op een bepaald tijdstip terug moet komen en dan hoef je niet zo lang te wachten.

Keira en Jop zijn in een aantal attracties geweest maar vonden de Peter Pan rit echt het mooist. Miya en ik konden er helaas niet in want ze vond het uiteindelijk toch te spannend. Het Star Wars gedeelte was favoriet van Jop, niet geheel verrassend. Ze zijn niet overal in geweest maar alleen het zien al was de moeite waard.

Het doolhof van Alice in Wonderland was erg leuk, en natuurlijk moet je even boven het kasteel in! De draaimolen was een hele mooie grote molen, en de achtbanen super spannend!

Uiteraard gingen wij voor de meet en greets met de prinsessen, maar helaas waren de wachttijden net te lang voor Miya. Gelukkig maakten de parades meer dan goed. Ik zou serieus alleen daar al voor gaan.

Keira vond het er zo geweldig dat ze hier ooit zou willen werken. In april zijn er audities in Amsterdam, daar is ze helaas nog even te jong voor nu.

Morgen vertel ik meer over Disneyland, de Walt Disney studios en de rest van maart!

Deze maand tot juni zijn de Marvel striphelden er, en in de zomer komt de Lion King terug, ik zou eigenlijk nog naar allebei willen gaan haha.

Liefs en xo

JudithVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Roze, lief en super schattig | speelgoed voor meisjes van 4 tot 10 jaar

    […] wij fan zijn van Disney zal je vast niet ontgaan zijn. Nu zijn daar dus de Disney Doorables. Van die kleine mini deurtjes […]

  2. Vans X Disney | Pink Press ♡ Life Style Blog

    […] weer de handen ineen voor deYoung at Heart-collectie, deze keer met personages uit de klassieke Disneyfilms Alice in Wonderland,101 Dalmatiërs en Jungle Boek. Vans blaast deze iconische verhalen leven […]

%d bloggers liken dit: