Close

Dit is de mogelijke oplossing voor de sleur in jouw relatie

Een relatie kun je met een plant vergelijken. Als je geen liefde en aandacht aan een plant geeft, sterft deze langzaam. Als je geen liefde en aandacht aan je partner geeft, sterft jullie relatie langzaam. Bij veel stellen is hier sprake van; zij ervaren op dit moment een ongelukkig gevoel.

 Heb je het idee dat jouw relatie ook in de sleur geraakt is? Dan is het zaak om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Onthoud hierbij de plant; zodra je weer aandacht en liefde aan de plant geeft, is de kans groot dat de plant het alsnog overleefd. Door veel liefde en aandacht aan je partner te geven, is de kans groot dat jullie samen gelukkig blijven.

Geef jullie seksleven een boost

Als iets in een relatie belangrijk is, is dat het hebben van seks. Door seks te hebben, delen jullie het mooiste dat er op de aardbol is: liefde. Seks gaat echter niet alleen met liefde gepaard, maar ook met genot. Als jullie elkaar genot kunnen bieden, komt dit jullie relatie alleen maar ten goede.

Merk je op dat jullie de laatste tijd weinig seks hebben? Maak dit bespreekbaar bij je partner. Mogelijk geeft je partner aan dat de seks voor hem/haar niet fijn is. Dit los je op door bijvoorbeeld glijmiddel te gebruiken. Met zo’n kleine ‘toevoeging’ kun je jullie seksleven al een flinke boost geven. En daarmee jullie relatie.

Verras elkaar

Zowel mannen als vrouwen zijn dol op een verrassing. Probeer je partner daarom met enige regelmaat op een leuke manier te verrassen. Koop een leuk cadeautje voor hem/haar zonder reden of neem hem/haar ergens mee naar toe. Een avondje uiteten of een avondje naar de bioscoop toe gaan kan wonderen verrichten.

 Je kunt je partner ook met een leuk seksspeeltje verrassen. Als man zijnde kun je bijvoorbeeld vagina balletjes voor je vrouw kopen. Deze vagina balletjes zorgen voor een prikkel, waarmee het seksleven een flinke boost krijgt. Dit is één van de vele voorbeelden waarmee je je partner kunt verrassen.

Maak tijd voor elkaar vrij

Een sleur in de relatie kan ook puur door tijdgebrek komen. Je weet echter vooraf dat elke dag 24 uur heeft. Door een goede dagplanning te maken, moet het altijd mogelijk zijn om tijd voor elkaar vrij te maken. Het advies is om hier serieus mee aan de slag te gaan.

 Door tijd voor elkaar vrij te maken, zijn jullie in de gelegenheid om elkaar aandacht te geven. Dit hoeft niet altijd op een romantische manier te zijn. Nee, door met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren, kan de relatie al een boost krijgen. Tijd en aandacht zorgen uiteindelijk samen voor liefde.

Geef elkaar de ruimte

Belangrijk tegen sleur in een relatie is samen tijd doorbrengen, maar ook juist zonder elkaar. Breng wat tijd door met vriendinnen, zoek een hobby of een sport. Gewoon om even je eigen leven te hebben. Dit is voor hem hetzelfde natuurlijk ook al werken jullie misschien allebei 100u pw en heb je de kinderen en het huishouden. Zorg voor wat tijd om iets leuks te doen zonder elkaar. Zo heb je elkaar nog wat te vertellen, blijf je een individu, en houdt je het interessant voor elkaar.

 

 

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang