Close

Dit is waarom de VTech Karaoke Machine zo leuk is!

Het grote speelgoedmerk voor jong en oud, VTech, lanceerde onlangs een geheel nieuw product. Namelijk het VTech Karaoke Machine! Net zoals wij volwassenen vinden ook kinderen het leuk om karaoke te spelen en juist met dit idee in het achterhoofd is dit toffe nieuwe speelgoed ontstaan. Mocht je nu nog twijfelen of dit iets is voor op het cadeau lijstje? Met deze voordelen zet je hem bovenaan!

Leuk!

Natuurlijk is karaoke zingen hartstikke leuk om te doen, zeker wanneer je met een paar vrienden of vriendinnen bent. Voor kinderen geldt dat net zo. Heel fijn is dat je met jouw eigen smartphone kunt werken en zo dus naar de muziek kunt luisteren die jij of jouw kind leuk vindt. Je maakt namelijk makkelijk verbinding via Bluetooth (of via een niet inbegrepen audiokabel indien gewenst). Ook kun je naar de FM radio luisteren, lekker veelzijdig dus. In elk liedje kun je eenvoudig de stem van de artiest verwijderen van ieder nummer om zo overal een karaoke nummer van te maken. Superleuk als je het ons vraagt!

Leerzaam

Voor kinderen is dit speelgoed natuurlijk geweldig! Er zitten ook speciale ingebouwde zang-oefeningen op en een heuse zangwedstrijd, waardoor ze samen met hun vrienden en vriendinnen leuke battles kunnen doen. Dat zorgt niet alleen voor een boel plezier, ook leren ze hiermee zingen, toon en tempo houden en samenwerken.

Zingen goed tegen stress

Wist je dat zingen goed is tegen stress? Je uit je op een bepaalde manier en muziek bevat vaak ook emoties. Juist die combinatie zorgt ervoor dat je even kunt ventileren. Dat is niet alleen bij volwassenen zo, maar ook bij kinderen. Heel goed dus om je kind hierin te stimuleren! Vindt hij of zij het nog wat spannend? Oefen dan eens samen!

Gezelligheid

Het zingen met deze VTech Karaoke Machine is naast leuk natuurlijk ook super gezellig! Er zit namelijk ook een discolamp in die voor allemaal verschillende kleuren zorgt en er zo een echte party van maakt. De Karaoke Machine heeft overigens een handvat, dus hij kan makkelijk overal mee naartoe worden genomen. Neem hem dus lekker mee naar een feestje om het nog gezelliger te maken!!

Wij vinden de VTech Karaoke Machine een superleuke nieuwigheid van het merk. Zeker voor de wat oudere kinderen, omdat ze vaak net wat meer kunnen meezingen met liedjes. Wil je hem ook voor jouw kind? Hij kost €69,99 en is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online bij meerdere verkooppunten te bestellen.


About Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang