Close

Pink Press Diaries | Dit was januari!

Lieve lieve lezers, ik weet het.. Ik had jullie vorige maand beloofd om elke maand de leukste insta foto’s of stories te plaatsen. Nou zag ik er al zoveel voorbij komen met hetzelfde idee, dat ik er maar wat anders van maak. Gewoon een beetje over mij, mijn gezin en de blog. Vanaf nu elke maand. 

Persoonlijk

Dit was echt een bizarre maand voor mij. Buiten het feit dat hij zo achterlijk snel is gegaan, Ik bedoel het was gisteren kerst toch? Deze maand hadden wij 2 verjaardagen. Kleine Miya werd 5 en ik 43..

Wat een sneeuw hadden we he? Deze puber heeft wel 300 Tik Toks gemaakt haha
Mijn nieuwe gympen, oh man wat lopen deze lekker!!

De verjaardag van Miya hebben we samengevoegd met die van Keira en lekker uitgebreid gevierd. Op haar verjaardag zelf had zij een kinderfeestje, en een paar dagen later met familie en vrienden. Vooral voor Keira was dit heel speciaal omdat we haar eigen verjaardag niet konden vieren. De koppies van die meiden, ze voelden zich zo enorm geliefd.

Het was dan ook erg gezellig met alleen maar leuke en lieve mensen. Van die mensen die je elke dag wel om je heen zou willen hebben. Echt we hebben genoten! En dat hoor je van iemand die het liefst nooit een verjaardag viert omdat er altijd wel wat is. 

We gaan heel graag en heel vaak even naar de hei of het bos. Lekker uitwaaien en de kinderen met de hond uitlaten. Vooral Stormy vind het heerlijk om lekker te rennen. Ik neem hem dan ook regelmatig mee hardlopen.
Ik heb net een MagiMix apparaat gehad, en ben dus steeds van alles aan het mixen! Dit was een kwarktaart uit een pakje, met vanille kwark, citroen rasp, vanille aroma en blauwe bessen.
Ook gelezen die kindjes die door de sneeuw liepen? Ik moest het natuurlijk zelf proberen…
Miya had een afscheidscadeautje nodig voor de juf, dus ik moest snel een tekening in de juiste vorm knippen! Gelukkig maakt ze die dagelijks haha
Wat kunnen wij een ruzie maken! Blame de hormonen van beide.. Toch weten we wel wat we aan elkaar hebben en buiten dat ze mij soms hondsdol maakt, ben ik ook stapeldol op haar!
Het favoriete ontbijt van Miya . Yoghurt, fruit, honing en chiazaadjes. Op de tweede plaats staan unicorn honeyloops.

Sport en dieet

Mweh Mweh Mweeeeh… Nee dat ging niet fantastisch. Met de griep en een astma die opeens weer op is opgekomen, en verstopte oren die maar niet weg willen. Blijkbaar kun je alles terug leiden naar stress. Gelukkig heb ik therapie, maar man het is wel vervelend als je lichaam daar zo heftig op reageert. Ik ben idd gewoon ontzettend gestresst.

Ik heb een tijdje terug wat belangrijke veranderingen gemaakt. Dit omdat het gezonder is voor ons gezin. Maar helaas heb ik hier nog paniekaanvallen van omdat alles nogal onzeker is. Elke dag in staat van vluchten of aanvallen is dus niet gezond voor het lichaam. Hopelijk wordt dit snel minder. Yoga en flinke krachttraining helpen wel enorm om de stress pijn om te zetten in gewoon lekker spierpijn.

Ik probeer niet te stress eten, en ik moet zeggen dat het een stuk beter gaat! Ik ben sinds vorige maand bijna 4 kilo lichter!! Stap voor stap, maar het is een heerlijk gevoel dat het eindelijk minder wordt!

Gelukkig ben ik naast alles gelukkiger dan ik ooit was eigenlijk! Het gezin is rustiger en gezelliger. We lachen heel veel, en de meiden gaan echt fantastisch op school. Dat is toch wel mijn drijfveer.

Zakelijk

Nou januari was in dit geval om te huilen hahaha. Ok, einde van de maand kwamen de aanbiedingen weer binnen, maar de rest was best zielig. Wat wel weer erg leuk was zijn de goede cijfers. Ik ben sinds ik Nederlands ben gaan bloggen eigenlijk alleen maar gezakt in de cijfers. Ik blog niet meer in het Engels omdat de opdrachten in het Nederlands waren. Dubbel he?

Maar die cijfers zijn dus eindelijk weer stijgende. Het heeft even geduurd maar eindelijk heb ik weer een leuke vaste groep lezers van wie ik veel hoor, en komen er dagelijks nieuwe lezers bij. Hier ben ik zo gelukkig mee!! Via de analytics kan ik zien waar jullie op af komen, en gelukkig hoor ik het ook op FB of via de inst stories.

Op Pinterest gaat het omhoog en omlaag, maar het verkeer is wel erg interessant. Ik vind Pinterest ook gewoon een echt leuk medium. Je ziet meteen resultaat en ik kan mij er uren in verdwalen.

Instagram blijft een mysterieus raadsel. Ik raak er serieus gefrustreerd van, Ik krijg steeds meer volgers, maar tegen de 16 jarige jongens uit India heb ik nog geen middel. Hoe komen die daar toch steeds bij? Ik mag aan nemen dat het spam is en geen fetish voor MILF ofzo. Blijkbaar zijn zij slecht voor mijn engagement die toch wel gedropt is tot een nulpunt, en daar zijn klanten weer niet blij mee. Hoe krijg ik dat nou weer goed?

Heel stoer ging ik alleen naar de vakantiebeurs. Door mijn stomme en irritante onzekerheid heb ik misschien maar 3 bedrijven aangesproken… Al een hele overwinning, maar volgende keer moet echt beter!
Jongens dit was wel het allerleukste ever!! Mijn eigen recepten in The Healthy Bundle! Een bundle van e-books en printables vol heerlijke recepten, maar ook alles om het plannen van maaltijden beter in te roosteren. Om het leven gewoon een heel stuk gemakkelijker te maken. Overal zitten ook boodschappenlijstjes bij en de voedingswaarde. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Verder heb ik nog een MEGA leuke pers reis binnenkort op de planning, en een date met een groepje bloggers voor maart staan. Ook zag ik net op de app dat ik met een paar hele lieve vriendinnen die ook blogger zijn een middagje samen ga zitten. Foto’s maken en brainstormen. Heerlijk!

Nou lieverds, dit was het weer voor januari. Volgende maand zal ik wat meer vertellen over therapie. Ik moet 18 kantjes schrijven over mijn jeugd tot nu.. dus daar zal ik wel het 1 en ander uithalen. Ook komt mijn oude e-book voor bloggers in de revisie, en is het plan hem in april weer uit te brengen via The Mom Academy! Keep you posted!

Een hele dikke knuffel!

ps.. haar op de bovenste foto gaat er in februari af!!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang