Close

Dit zijn de voordelen van een getinte dagcrème

Hoe zit het met jouw dagcrème? Allemaal hebben we andere voorkeuren en allemaal willen we iets anders. Onze huid is immers ook heel persoonlijk. Hoe je jouw dagcrème kiest is helemaal aan jou en wat de één fijn vindt, vindt de ander niks. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe dagcrème, ga dan eens voor eentje met een tintje. Waarom? In dit artikel delen we de voordelen van een getinte dagcrème met je!

Waarom een getinte dagcrème?

Waarom zou je voor een getinte dagcrème kiezen wanneer je ook voor een gewoon resultaat kunt kiezen? Eigenlijk is dat heel eenvoudig, want het heeft alleen maar voordelen!

Je verdoezelt er plekjes mee

Met een getinte dagcrème kun je heel gemakkelijk plekjes verdoezelen. Net zoals je dat met een concealer doet werkt dat ook met een dagcrème met een tintje. Breng hem overigens wel gelijkmatig aan, want er zit immers ook verzorging in. Kleine oneffenheden worden hiermee makkelijk verdoezeld, maar wil je wat heftigere vlekjes wegwerken? Gebruik dan toch nog een concealer.

Make-up is niet meer nodig

Met een getinte dagcrème heb je eigenlijk geen make-up meer nodig. Een foundation kun je makkelijk achterwege laten, want de crème zorgt al voor die glowy finish die je ook met een foundation krijgt. Wij houden wel van die natuurlijke glow. Met dit soort crèmes geniet je van de fijne verzorging van een crème en de mooie glow van een make-up.

voordelen van een getinte dagcreme

Voor een droge huid

Bij een extra droge huid is een goede dagcrème met UV, zoals bijvoorbeeld die van Louis Widmer heel belangrijk. Een oudere huid kan al snel droog worden en heeft die dus echt nodig. Denk aan fijne crèmes die hydrateren en een droge huid helpen fijn aan te voelen. Ook een UV bescherming is belangrijk, zelfs in de winter. Zeker op wintersport, want dan moet je echt gaan bijsmeren met een SPF50. Voor een gewone winterse dag in Nederland is een ‘ingebouwde’ SPF van 15 of 20 voldoende.

Kies op basis van jouw huidbehoefte

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van een nieuwe crème is om rekening te houden met jouw huid. Kies dus echt op basis van jouw huidbehoefte. Is jouw huid droog? Zorg dan voor een intens hydraterende crème. Wil je op je lijntjes werken? Dan is een anti-age crème een aanrader. Voor de huid met oneffenheden kun je het best kiezen voor een getinte dagcrème. Gelukkig heeft Louis Widmer voor elke soort huid een geschikte crème.


About Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang