Close
energie orgasmes

Dit zijn energie orgasmes, en zo krijg je ze!

Een energie orgasme klinkt weer heel vaag en onbereikbaar, maar dat is het zeker niet. Natuurlijk zijn alle orgasmes een uitlating van opgebouwde energie, maar de energie orgasme gaat net even wat dieper. Ik ga even in op het belang van een goed orgasme en hoe je een energie orgasme kunt krijgen.

Waarom wil je een orgasme?

Er is weinig zo stress verlagend dan een goed orgasme. Het moment dat je jezelf even helemaal laat gaan en alles loslaat. Het enige moment dat er geen 1000 dingen door je hoofd gaan. Al je spieren ontspannen en daarbij dus ook geweldig voor klachten als hoofdpijn en buikpijn. -Laat dit niet aan je partner lezen mocht je dit als smoesje gebruiken. – Een orgasme is ook goed voor je zelfvertrouwen, je leert namelijk van je lichaam houden. Van jezelf houden is natuurlijk de sleutel naar zelfvertrouwen. 

Heb je al eens een orgasme gehad?

Voor vrouwen die makkelijk een orgasme krijgen is dit een rare vraag, voor vrouwen die er moeite mee hebben of zelf nog niet gehad hebben is dit heel confronterend. Bij een orgasme moet je dus alles loslaten, en heel veel vrouwen schamen zich hiervoor. Die moeten de controle houden, denken dat het “vies of goedkoop” is. Maar dat is het dus NIET! Een orgasme is even natuurlijk als ademhalen. 

De enige manier om alles los te laten is om eerst echt alleen te oefenen. Dit kan met je vingers maar je kunt ook een vibrator kopen. Geen zorgen ze komen echt niet met een grote bus met logo aan de deur, het komt discreet verpakt. 

Ga lekker comfortabel op je bed liggen, desnoods met de dekens over je heen. Doe het wel wanneer je alleen thuis bent, ontspannen is lastig als een kind elk moment binnen kan komen rennen. Voel eerst wat je prettig vindt, ontdek je lichaam. Het kan na 5 minuten raak zijn, maar ook een half uur duren. Zet een serie/film op als 365 DNI, Sex/Life of 50 Shades of Gray om eventueel een beetje in de stemming te komen of als je afgeleid blijft door boodschappenlijstjes en deadlines in je hoofd. 

Ik had mijn eerste orgasme met een pocket rocket, dat is een clitoris vibrator. Die steek je nergens in, maar houd je tegen je clitoris aan net zo lang tot je een orgasme hebt. Zelf schrok ik er heel erg van en wist echt even niet wat mij overkwam. Maar dan weet je wel eindelijk wat al die hype is over orgasmes haha. energie orgasme

Verder met het energie orgasme

Een energie orgasme is een soort van 2.0 orgasme. Net even dieper, intenser en kan heel emotioneel zijn. Het geeft je next level ontspanning en kan je zo helemaal 1 maken met je lichaam. Het klinkt spiritueel want dat is het ook. 

We willen onszelf 100% geven aan werk, het gezin, een hobby, of bijvoorbeeld sporten. Maar om je lichaam echt te leren kennen en los te laten en te ontspannen? Dat is vaak geen prioriteit. En dit terwijl het zo nodig is. Alle stress uit je lichaam, je hormonen aan het werk zetten, de endorfine laten vloeien. 

Ga ergens rustig liggen waar je niet gestoord of afgeleid kan worden. Begin met wat rustige ademhalingen en probeer te ontspannen. Dan probeer je diep in te ademen door je buik en je borst, en bij het uitademen klem je de kegel spieren (bekkenbodemspieren) aan. Dit is wel echt oefenen hoor! Iedereen ervaart het orgasme anders, en dat is oké. Je zult zelfs zien dat het ook bij jou iedere keer anders kan voelen. Het kan ook met meer oefening intenser worden. 

Het is fijn te weten dat de oefening op zichzelf al heel ontspannend is en je helpt bij betere orgasmes. Ook is de oefening stress verlagend en helpt het emoties te verwerken. Als het eenmaal lukt om het energie orgasme te krijgen, dus een orgasme zonder jezelf aan te raken is dat wel weer een heel nieuwe ervaring. De 1 moet maanden dagelijks oefenen en de ander is na 1x raak, dus je hoeft het niet vreemd te vinden wanneer het niet meteen lukt. Oefen wanneer je kan zo een 10 minuutjes. 

Klaarkomen is een super manier van selfcare. Er is niemand die er meer van geniet dan jijzelf.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang