Close

De beste DIY ideeën met gipsplaten en houten balken!

Met houten balken en gipsplaten kun je meer dan je denkt. Je kunt jouw huis er echt mooier mee maken en een juweeltje creëren in elke ruimte van jouw huis. Gipsplaten zijn erg licht en makkelijk om mee te werken. Daarnaast zijn houten balken erg veelzijdig. Kortom je kan met deze twee materialen echt een mooi paleisje maken van jouw prachtige stekkie. Met onderstaande ideeën willen we jou inspireren om jouw huis nóg mooier te maken.  

Niches

Niches zijn erg mooi. Het zijn prachtige inkepingen die je met gipsplaten en houten balken kunt creëren. Je kunt er een prachtige wand of plafond mee maken. Het geeft een ruimtelijk gevoel en het ademt sfeer en gezelligheid uit. Je kunt alles wit laten, maar je kunt de niches ook een kleurtje geven. Bijvoorbeeld de wand wit en de niches in de wand grijs, rood of blauw. Zo creëer je enorm veel sfeer in je huiskamer. Je kunt de houten balken die je gebruikt ook een andere kleur geven dan je gipsplaten. Het is maar net wat je wilt. Daarnaast zijn de niches ook erg handig, want je kunt er boeken, beeldjes, een lampje of andere gezellige snuisterijen en spullen in kwijt. Kortom met gipsplaten en houten balken kun je echt een gezellige sfeer creëren, zeker met niches.  

Bibliotheek

Houdt je van lezen? Heb je veel boeken? Denk dan eens aan een bibliotheek. Je kunt met gipsplaten en houten balken echt een prachtig DIY project bedenken om jouw boeken een bijzondere plaats te geven in jouw huis. Het is zeer eenvoudig en je kunt het zelfs tot het plafond door doortrekken. Maak jouw gezellige leeshoek in jouw eigen huis.  

Hoofdeinde

Het is altijd weer lastig om een mooie sfeervolle slaapkamer te creëren. Vooral het hoofdeinde van het bed kan soms echt lastig zijn. Met gipsplaten en houten balken kun je echt een geweldig hoofdeinde maken. Je kunt er een scheidingswand mee maken om je kleren achter je verbergen (zo maak je gelijk een walk-in closet). Je kunt er een inkeping in maken om iets in te zetten. Kortom je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt er iets te geks mee.   DIY projecten zijn nog nooit zo leuk geweest. Laat je inspireren en maak de meest fantastische projecten met gipsplaten en houten balken. DIY met spaanplaat en hout - boekenkast of muur zelf maken bibliotheek

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang