De beste DIY ideeën met gipsplaten en houten balken!

Met houten balken en gipsplaten kun je meer dan je denkt. Je kunt jouw huis er echt mooier mee maken en een juweeltje creëren in elke ruimte van jouw huis. Gipsplaten zijn erg licht en makkelijk om mee te werken. Daarnaast zijn houten balken erg veelzijdig. Kortom je kan met deze twee materialen echt een mooi paleisje maken van jouw prachtige stekkie. Met onderstaande ideeën willen we jou inspireren om jouw huis nóg mooier te maken.  

Niches

Niches zijn erg mooi. Het zijn prachtige inkepingen die je met gipsplaten en houten balken kunt creëren. Je kunt er een prachtige wand of plafond mee maken. Het geeft een ruimtelijk gevoel en het ademt sfeer en gezelligheid uit. Je kunt alles wit laten, maar je kunt de niches ook een kleurtje geven. Bijvoorbeeld de wand wit en de niches in de wand grijs, rood of blauw. Zo creëer je enorm veel sfeer in je huiskamer. Je kunt de houten balken die je gebruikt ook een andere kleur geven dan je gipsplaten. Het is maar net wat je wilt. Daarnaast zijn de niches ook erg handig, want je kunt er boeken, beeldjes, een lampje of andere gezellige snuisterijen en spullen in kwijt. Kortom met gipsplaten en houten balken kun je echt een gezellige sfeer creëren, zeker met niches.  

Bibliotheek

Houdt je van lezen? Heb je veel boeken? Denk dan eens aan een bibliotheek. Je kunt met gipsplaten en houten balken echt een prachtig DIY project bedenken om jouw boeken een bijzondere plaats te geven in jouw huis. Het is zeer eenvoudig en je kunt het zelfs tot het plafond door doortrekken. Maak jouw gezellige leeshoek in jouw eigen huis.  

Hoofdeinde

Het is altijd weer lastig om een mooie sfeervolle slaapkamer te creëren. Vooral het hoofdeinde van het bed kan soms echt lastig zijn. Met gipsplaten en houten balken kun je echt een geweldig hoofdeinde maken. Je kunt er een scheidingswand mee maken om je kleren achter je verbergen (zo maak je gelijk een walk-in closet). Je kunt er een inkeping in maken om iets in te zetten. Kortom je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt er iets te geks mee.   DIY projecten zijn nog nooit zo leuk geweest. Laat je inspireren en maak de meest fantastische projecten met gipsplaten en houten balken. DIY met spaanplaat en hout - boekenkast of muur zelf maken bibliotheekVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Pink Press ♡ Life style guide - DIY | Je oude tafel zo goed als nieuw en een tafel van kledinghangers

    […] je toch aan het klussen bent: Lees hier over een DIY voor een vensterbankje, en hier over hoe je alle zooi weer op kunt […]

%d bloggers liken dit: