Ik ben dol op sjaals, en draag ze bijna wel elke dag! Op mijn hoofd, om mijn schouders, of om mijn middel bijvoorbeeld. Ik laat ze alle drie aan je zien!

De sjaal

Ik zocht een prachtige roze sjaal uit bij Spicy Scarves

Scarf Pink Lace Romantic is reversible. Gedragen aan de taupe katoenen kant, geeft deze Spicy een stoere, casual look. Gedragen aan de roze kant geeft ze een vrouwelijk en romantische look. Geleverd met bronskleurige bedel, een muntje voor geluk. Draag deze scarf als omslag doek met de punt op de rug gedragen. Ze blijft goed zitten op de schouders omdat het gewicht in de katoenen smalle laag zit

FullSizeRender 765x1024 - Draag een sjaal op 3 manieren
Hier draag ik de sjaal op mijn hoofd, ik zit bij Es Vedra, de magische berg op Ibiza!. De sjaal doe je met de vlakke kant net over je haargrens op je voorhoofd. Je pakt achter de buitenste twee punten en die knoop je. Draai dan 1 punt om de middelste punt heen, en de andere punt daar weer omheen. Je stopt de uiteinden onder de knot weg. Ik schuif het daarna opzij en iets naar achter.
IMG 4796 1024x765 - Draag een sjaal op 3 manieren
Hier heb ik de sjaal om mijn hoofd in 1 knoop gedaan, en de uiteinden lekker los laten hangen voor een wat meer bohemian effect.
IMG 20160717 080236 768x1024 - Draag een sjaal op 3 manieren
Je kunt de sjaal ook gewoon om je schouders hangen voor een romantisch idee. Is het wat frisser dan kun je hem losjes om je nek knopen als das.

Meer tips om de sjaal te dragen

Wist je dat de sjaal ook erg leuk staat om je bikini of badpak op het strand? Ga je toch even dat terrasje op, dan ben je toch wat gekleder. Maar je kunt hem ook dragen als soort van lange riem om een legging, of om een effen gekleurde rok mee op te fleuren en het zo die bohemian look mee te geven.

Een hele populaire look op Ibiza was om een sjaal gewoon om je borsten, achter op je rug dicht te knopen. Zo heb je een prachtig mooi topje die overal wel op staat. Deze tip is wel duidelijk voor degene waarbij de borsten (nog) omhoog staan, want je kunt er geen BH onder dragen.

IMG 20160717 090333 1024x578 - Draag een sjaal op 3 manieren
Met mijn lieve vriendin die mij vroeg in de ochtend kwam halen om te mediteren of yoga te doen. Zij draagt de sjaal helaas om heel andere redenen dan een fashion statement.

Draag jij wel eens een sjaal op een andere manier dan om je nek?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love