CC012FF9 4D87 4FC8 95FA B48D3A4ABDAE Drie leuke opleidingen waar je óók geld mee kunt verdienen

Het volgen van een cursus, training of opleiding brengt je altijd íets. De ene is natuurlijk wel succesvoller en heeft een grotere waarde dan de ander. Maar praktisch iedere opleiding brengt je wel weer tot hernieuwde inzichten.

Nu is het volgen van een cursus haken wellicht niet iets waar je direct een dik belegde boterham mee gaat verdienen, maar er zijn opleidingen die wel érg leuk zijn om te volgen en tevens het nodige geld in het laatje kunnen brengen. Welke opleidingen de komende jaren zich uit gaan betalen? Drie tips op een rij!

1. Focus op vitaliteit

We hoeven vandaag de dag gelukkig niet meer uit te leggen dat iedereen maatje 34 hoeft te hebben om gezond te zijn. We zijn gelukkig massaal gestart met het omarmen van onze curves en we gaan hier dan ook vrolijk mee verder in de toekomst. Dit wil echter níet zeggen dat we daarmee maar alles naar binnen kunnen schuiven wat ons lief is, en ongezond moeten gaan leven. Gezond en bewust leven wordt juist komende jaren belangrijker dan ooit. Dit vindt de overheid ook en er wordt dan ook gestart met het vergoeden van leefstijlbegeleiding door professional. Een opleiding voeding en diëtetiek om zo’n professional te worden is dan ook een slimme én interessante investering. Al ga je er in de toekomst op zakelijk gebied niets mee doen, het is kennis die je je leven lang meeneemt.

2. Going Social

Misschien zit je al meer op je telefoon dan je lief is, maar toch raden wij je aan om een opleiding te gaan volgen in de ICT sector. Doe dit wel altijd bij een gerenommeerd bedrijf als https://www.nti.nl. Met kennis op dit gebied is het niet alleen nog leuker om op social media actief te zijn, het is ook handig om te weten hoe de wereld erachter werkt. Want in de toekomst zal de vraag naar mensen in deze sector alleen maar toenemen en dan heb jij alvast een extra dosis voorkennis. Interessant én lucratief dus.

3. Taboe doorbrekend; De coach

Waar vroeger mentale problemen nog een taboe waren, is dit vandaag de dag wel anders. Mensen voelen steeds minder een drempel om begeleiding en coaching in te schakelen wanneer ze voelen dat ze hier behoefte aan hebben. Een psycholoog is niet direct nodig, maar een coach die helpt bij het beantwoorden van vragen is wel fijn op zo’n moment. Kies een opleiding die jouw interesse heeft bij een erkend instituut zoals NTI zoals vitaliteitscoach, kindercoach of burnoutcoach en laat je verrassen door de inzichten die een opleiding je geven. Niet alleen over anderen maar ook over jezelf.

Zet de STAP!

Kortom, wacht niet langer met het starten van een opleiding. Gebruik hiervoor het STAP budget wat de overheid voor iedereen beschikbaar heeft gesteld. Tot 1000 euro kun jij een opleiding volgens bij een betrouwbare aanbieder zonder dat hier voorwaarde aan zitten qua inhoud! De enige voorwaarde is dat je de opleiding daadwerkelijk afrondt. Dus kies een opleiding die jij in de basis leuk vindt, maar wil je er ook nog een extraatje mee verdienen? Ga dan voor één van bovenstaande sectoren!


ageology banner Drie leuke opleidingen waar je óók geld mee kunt verdienen

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo