Close

Dry Oil Sun Sprays met 3 SPF in 1 fles van That’so

Het Italiaanse merk That’so staat bekend om ongeëvenaarde self tan producten, maar ook op het gebied van zonbescherming kun je niet om het merk heen. De Dry Oil Sun Sprays bevatten allemaal 3 SFP in 1 flacon en zijn daarmee uniek in hun soort. Zeg maar dag tegen al die verschillende zonbeschermingsproducten in je strandtas.

Spray je één keer ben je met factor 20 beschermd. Spray je kort daarna nogmaals met factor 30 en herhaal je dit vlak erna nog een keer met factor 50. Uitsmeren is niet nodig. Optimaal beschermd werken aan een bruine teint dus.

Alle sun sprays zijn waterproof, ecologisch en vegan. De meeste sprays zijn er in zowel een 100ml als 175ml variant.

Dry Oil Sun Sprays met 3 SPF in 1 fles van That'so

Ultra verzorgend

.
Naast het feit dat deze sun care producten je huid beschermen tegen de negatieve effecten van de zon verzorgen ze deze ook vanwege het feit dat ze avocado en jojoba-olie bevatten als ook vitamine E dat huidveroudering tegen gaat. Alle sprays bevatten SPF 20, 30 en 50. Maar er is er ook een voor de extreem gevoelige huid (SPF 50/50+/50++) die klinisch getest is en zelfs voor babies geschikt is.

Dry Oil Sun Sprays met 3 SPF in 1 fles van That'so

Unieke producten

Naast de standaard sun care producten heeft het merk ook een sun spray speciaal voor mensen met tatoeages. Deze voorkomt verkleuring van tattoos door zonlicht. Ook is er een spray die neem oil bevat hetgeen uiterst onprettig is voor insecten/muggen. Voortaan daar dus een last meer van en ongestoord zonnen.

Om je lippen te beschermen is er een SPF 15 lipstick.

Tevens is er een SPF 50 anti-age mousse voor gezicht en decolleté die een parelmoer glittereffect geeft op de huid en deze langdurig en intens hydrateert.

Dry Oil Sun Sprays met 3 SPF in 1 fles van That'so

Tan Accelerator

Om het bruiningsproces nog wat te versnellen en tevens je huid te verzorgen zijn er de Tan Accelerator producten zoals een spray en een refreshing water. Die laatste geeft een mooi glittereffect op de huid.

Dry Oil Sun Sprays met 3 SPF in 1 fles van That'so

After sun

De verzorging van de huid na het zonnen en net zo belangrijk als tijdens het zonnen. Daarom is er een douchegel (met neem oil) die de huid reinigt en zacht maakt. Verder is er een after sun spray die de huid verkoelt, hydrateert en rust geeft. Ook deze hoef je niet uit te smeren. Er bestaat nu ook een after sun met neem oil die ook in de avond de muggen op afstand houdt.

Meer weten over de sun care producten? Neem dan een kijkje op That’so. De producten zijn verkrijgbaar in de webshop en geselecteerde verkooppunten in Nederland en België.About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang