Duurzame cadeaus

Natuurlijk zijn cadeaus die de kinderen nu willen erg leuk, maar vaak leggen ze dat na 3x spelen ook weer weg. Vooral oma’s geven dan ook graag duurzame cadeaus. 

Wat willen de kinderen hebben?

Elk jaar hetzelfde. En elk jaar wordt er totaal genegeerd wat een kind wil hebben. Maar stiekem hebben de oma’s ook wel een beetje gelijk. Want ze willen graag iets geven wat lang mee gaat, of waar ze iets aan hebben. Dit is dus mijn top 5 van cadeaus voor kinderen waar ze wat aan hebben.

  1. Pyjama: Wij komen op de 1 of andere manier altijd wel pyjama’s te kort. Maar daar doen we de meiden ook niet echt een plezier mee. Een grappige onesie is dan wel weer leuk, zo is iedereen blij!
  2. Boek: Bij Miya echt favoriet, zij is dol op boeken. Ze kan nog wel niet lezen, maar ze kan er echt uren in verdwalen. Vooral met veel voel plaatjes vind ze fijn, ze kan daar echt helemaal in op gaan. Keira houd wat meer van de tienerboeken als Mees Kees en Dagboek van een muts. Om het helemaal speciaal te maken kun je ook een kinderboek met naam geven. Dan staat hun eigen naam voor op het boek. Super origineel. Ik probeer het lezen altijd te motiveren, dus dit is een cadeau waar ik helemaal achtersta!
  3. Houten speelgoed: Het gaat wat langer mee dan plastic, en later is een stuk daarvan ook leuk op een plankje, of je kunt het mooi doorgeven. Het blijft namelijk altijd leuk en mooi.
  4. Een leerzame app: klinkt een beetje raar om ene app cadeau te geven, maar heel veel kinderen zullen daar echt erg blij mee zijn. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een betaalde versie van hun favoriete app downloaden. Die zijn vaak net iets uitgebreider. Je kunt zo een kaart gewoon bij de Primera of de Bruna bijvoorbeeld halen. Zullen ze dan iets leerzaams bestellen? Geen idee, maar oma is alvast blij!

    kaya
    Mooie hangers van kayasieraden.nl
  5. Een horloge of sieraad: Dit hoeft echt niet duur te zijn, maar is vaak wel erg welkom. De meiden houden van mooie armbandjes, of leuke horloges waar misschien ook nog wat gadgets op zitten zoals de Kurio watch. En als je van gegraveerde sieraadjes houd, dan is Kaya echt een aanrader.

 

Wat voor duurzaam cadeau zou jij geven?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

1 reactie op “Duurzame cadeaus”

  1. Inderdaad hier een boekje en pyjama maar ook een plastic kassaatje. Yug, maar waarvan ik wéét dat ze het fantastisch vindt. Gelukkig kan ze nog niet lezen, want dan heb ik nu bijna al d’r cadeautjes verraden 😉

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: