De leukste plekjes voor de zomer omgeving Ede!

Ik ga weer verder in mijn zoektocht naar leuke plekjes in de buurt. Ik ben een echte waterrat, en mijn meisjes ook. Natuurlijk hadden we nu ook liever in Ibiza gezeten, en eindelijk de familie aan Miya voorgesteld. Maar deze zomer moet er extra bijles gevolgd worden voor Keira, en hebben mijn man en ik het allebei simpelweg te druk om echt op vakantie te gaan. We gaan dus lekker later in het jaar, en zoeken nu leuke plekjes op om tussendoor heen te gaan.

Ik heb zelf nog steeds geen rijbewijs, dus even naar het strand is gewoon wat moeilijker, dus alles is fietsend. Ik ken deze buurt na 6 jaar nog niet echt, dus is het al een avontuur op zich. Over Zeumeren heb je al kunnen lezen. Maar deze omgeving naast de Veluwe is niet alleen voor mij leuk om te zijn. Het is ook de ideale plek voor een goedkoop weekend weg in Nederland. De bossen, de hei en de openluchtconcerten van de Lazy Sundays zijn praktisch gratis. Tijdens Heideweek is het helemaal 1 groot feest elke avond in het centrum.

Zwembad de Peppel.

Hier is Miya wekelijks te vinden, dus als uitje minder spannend. Toch wil ze wel altijd gaan, lekker bekend terrein. We gaan dan vaak met een vriendinnetje, en ook Keira is er regelmatig op de zwemdisco te vinden.  Het buitengedeelte is pas helemaal opgeknapt en is zo ontzettend mooi geworden. Het is het eerste natuurlijk openbare zwembad van Nederland. Het water wordt gezuiverd met planten en dus geen prikkend chloor. Echt een enorme aanrader!

Zwembad de Vrije SlagIMG_20150607_135836 IMG_20150607_140057

Dit vonden we zo fijn!! Lekker groot, en een heerlijk pierebadje voor de kleine. Die was er dan ook de hele dag niet uit te krijgen. Er was ook een leuk eettentje bij, type lounge bar, maar dan toch gewoon een snackbar. Voor Keira was er een leuke glijbaan, en flink wat ruimte om uit te sloven met haar duiken en radslagen. Ik hou heel veel van buiten zwemmen en vond dit wel echt een fijn bad.

De Zanding

Dit is ook echt een leuk gebied. Het is een klein meertje met veel speel en klimrekken voor de kinderen. Ook kun je lekker op het strand liggen en een hapje eten. Er vlak bij is een natuurgebied van Natuurmonumenten waar je hutten kunt bouwen, klimmen en spelen. Daarbij heb je ook het Mosselse zand wat een hele grote zandvlakte is wat doet denken aan de woestijn ofzo. Super voor shoots trouwens! Maar ook leuk om te spelen of te wandelen. Daarna een frisse duik bij de Zanding en je hebt een top dag.

Een weekend weg in de omgeving van Ede

Hier zo vlak bij de Veluwe heb je natuurlijk nog meer super mooie plekken. Veel mensen gaan ook naar het Henschotermeer wat op zo een 20 minuten rijden is vanaf Ede, en echt bizar mooi is. Ik had in ieder geval geen Caribisch wit strand hier zo dichtbij verwacht. Super zacht en dan het water helemaal helder. Of wat dacht je van gezellig winkelen in Wageningen? Het is hier allemaal in de buurt. Dit is ook waarom je in de omgeving heerlijk op vakantie kunt gaan. Een vakantiepark in Nederland is natuurlijk ook nog eens goedkoper vaak dan een week naar het buitenland.

 

Kom jij uit de buurt van Ede en heb je nog meer tips?? Laat dan snel weten, ik ben erg benieuwd!!

ede vakantie De leukste plekjes voor de zomer omgeving Ede!

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

2 gedachten over “De leukste plekjes voor de zomer omgeving Ede!”

  1. Pingback: 7 tips om te doen tijdens de zomervakantie! | Pink Press ♡ Life Style Blog

  2. Pingback: Zo maak je hardlopen je favoriete sport! | Pink Press ♡ Life Style Blog

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven