Close
We gaan weer voor een bloemen motief op de muur

We gaan weer voor een bloemen motief op de muur

Bloemen staan voor fris, fleurig en de lente. Een bloemen motief op de muur en in huis kan dus heel vrolijk staan. Maar wist je dat het ook het heel rustig en zen kan zijn? Je moet gewoon voor het juiste bloemetjes motief gaan!

Waarom weer een bloemen motief?

Na jaren van minimalisme mag er weer wat kleur in huis. Zelfs het eeuwenoude bloemen motief is weer helemaal hip. Dit komt vooral door de zo geliefde cottagecore. Waar we voor kleur, bloemetjes motief, hout, en dikke kleden gaan in de woonkamer. We willen weer wat kunst aan de muur.

 • Vrolijkheid: Bloemenmotieven stralen vrolijkheid en positieve energie uit, waardoor je je woonkamer een uitnodigende sfeer geeft.
 • Natuurlijke harmonie: Bloemen passen goed bij de natuurlijke wereld en creëren een gevoel van harmonie in je interieur.
 • Seizoenen in huis: Met bloemenmotieven kun je gemakkelijk de sfeer in je woonkamer aanpassen aan de seizoenen.
bloemen op de muur

Hoe bloemenmotieven gebruiken?

 • Kussens en plaids: Voeg kussens en plaids met bloemenmotieven toe aan je bank of fauteuils voor een subtiel vleugje.
 • Bloemenprints op meubels: Overweeg meubelstukken zoals stoelen of een bank met bloemenprints voor een opvallend statement.
 • Bloemenkunstwerken: Hang schilderijen of prints met bloemmotieven aan de muur om de ruimte op te fleuren.
 • Bloemenvazen: Plaats verse bloemen in decoratieve vazen om een natuurlijk element toe te voegen.
 • Gordijnen en stoffering: Bloemenmotieven kunnen ook in gordijnen en stoffering worden verwerkt voor een samenhangende uitstraling.
voor en na muur met bloemen

Bloemen op de muur

Mijn jongste dochter is dol op bloemen. Dus toen het tijd was om haar kinderkamer een upgrade te geven wilde ze dus bloemen op de muur. Alle stickers en fanposters gingen eraf en we hebben de muur in een heel licht pastel roze geverfd. Dit omdat we een mooi fotobehang hadden besteld die maar de helft bedekt. Zo is het niet overweldigend maar eerder rustig en sereen. We hadden besteld bij .. en de kwaliteit is boven alle verwachting. Doordat alle banen genummerd zijn is het echt heel simpel om te doen.

Tips voor een Evenwichtige Stijl

 • Kies de juiste kleuren: Stem de kleuren van de bloemenmotieven af op de rest van je kamer voor een harmonieus geheel.
 • Combineer met neutrale tinten: Bloemenmotieven werken goed samen met neutrale kleuren zoals wit, beige en grijs.
 • Subtiliteit telt: Je hoeft niet alles in bloemenmotieven te overladen. Een paar goed geplaatste stukken zijn vaak voldoende.

Door bloemenmotieven in je woonkamer te integreren, kun je een levendige en uitnodigende sfeer creëren. Laat de natuur binnen en geniet van de schoonheid van bloemen, ongeacht het seizoen. Blijf op de hoogte voor meer interieurtips!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang