Een cadeautje voor hem!

originele cadeaus voor de man

Een cadeautje voor hem! PinkPress.nl is natuurlijk een echt vrouwenblog, dus ik vergeet de man nog wel eens. Vandaar dat ik vandaag eens aan hem dacht, en cadeau tips heb!

Iets om uit te pakken

Natuurlijk is het ook leuk voor hem om een cadeautje uit te pakken. Vaak geef je iets wat nodig is, als een dikke trui, nieuwe sokken of een elektrische tandenborstel. Maar net als kinderen vinden ook mannen cadeaus leuk die niet helemaal nodig zijn en wel super om te krijgen.

 1. Een lekker parfum is altijd fijn. Misschien kun je zelfs een flesje laten graveren?
 2. Denk aan iets voor zijn hobby. Mijn man speelt gitaar dus een mooi notenboek zou leuk zijn. Of voor golf een nieuwe club, goede sportsokken, een speciale broek.. Je kunt ze daar altijd blij mee maken.
 3. Een fijne scheerset van Gillette bijvoorbeeld, of als hij een baard heeft dan is een bon voor een echte barber behandeling ook leuk!
 4. Wat dacht je van een beetje beauty care? Een set van Nuxe is net wat luxer en goed voor de huid.
 5. Een limited edition PS4 game
 6. Mijn man gaat graag met de kleine en de hond lange wandelingen maken dus dan zijn bijvoorbeeld goede wandelschoenen wel fijn in plaats van de gympen die altijd drijfnat thuiskomen.
 7. Veel mannen vinden bouwen nog leuk, dus een ingewikkelde LEGO set kan ook heel goed vallen.
 8. Altijd handig is een powerbank zodat hij altijd en overal zijn telefoon kan opladen.
 9. Uiteraard kun je ook zelf onder de boom gaan liggen in een leuk setje..

Geef een ervaring

Wat ik ook altijd leuk vind om te geven zijn dingen om te doen. Zo kreeg hij ooit een dagje airsoft, en een cursus om zijn golf diploma te halen. Hij golft nog steeds wekelijks en zit inmiddels in de Nederlandse selectie, dus dat was duidelijk goed bevallen.

Ook is het leuk om iets in te plannen met 1 van de kinderen. Een dagje echt voor hun tweetjes. Goed voor de connectie, en voor allebei erg leuk. Samen een hapje eten, of bijvoorbeeld naar de film. Mocht je een oppas hebben dan is een avondje uit samen ook een idee. Of iets anders als een dagje naar de sauna, een keer mee naar iets wat hij leuk vind en jij normaal niet het huis voor uit te krijgen bent. Samen een cursus doen of bijvoorbeeld een gitaarles geven kan ook interessant zijn!

Wat vind jij leuke cadeaus voor de man?

leuke cadeaus voor de man


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 thoughts on “Een cadeautje voor hem!

 1. Ja dat is zeker leuk! Hier uiteindelijk ook weer lid geworden van de sportschool, daar is een zwembad en kunnen we samen gaan met de kinderen ook

 2. Je lijstje is voor mij erg herkenbaar. Ik heb iets gekocht zodat manlief binnen kan golfen 🙈 en ben bezig met een DJ workshop die hij samen met onze zoon kan gaan doen. Het mooiste cadeau is denk ik toch wel qualitytime met je kinderen 😃

Comments are closed.