Close
Een industrieel interieur: dat doe je zo!

Een industrieel interieur: dat doe je zo!

Je ziet het tegenwoordig overal. In restaurants, woonwinkels, normale winkels, cafés en nog veel meer. Een industrieel interieur. In dit artikel gaan wij je wat meer vertellen over hoe je een industrieel interieur creëert, waar je op moet letten en wat het überhaupt is.

Wat is een industrieel interieur?

Robuustheid, donkere kleuren, veel hout en metaal, natuurelementen én vooral lekker anders. Wij houden ervan. Een industrieel interieur is een trend die in de afgelopen jaren is ontstaan waarbij het niet meer gaat om een gelikt uiterlijk, maar juist om rauwe materialen. Denk aan metalen buizen, leidingen, veel ruw hout en prachtige betonvloeren. 

Het straalt zekerheid, rust en ook een bepaalde attitude uit. De trend is ontstaan in Amerika, maar is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En dat vinden wij top! 

Hoe creëer je een industrieel interieur?

Geen zachte kleuren, veel natuur elementen, veel zwart metaal en niet bang zijn om leidingen te laten zien. Zo zien wij dat veel mensen kiezen voor zwarte spots, leren stoelen, en houten tafels. Dit alles draagt bij aan de creatie van een industrieel interieur. Denk echter ook aan de volgende kleuren: groen, bruin, zwart, hout, geel en natuurlijk alle grijstinten.

Een industrieel interieur: dat doe je zo!

Waar moet je op letten?

Vergeet bij een industrieel interieur niet dat stoer en stijlvol de key zijn. Wil je dit nou helemaal aanvullen? Kies dan voor prachtige opbouwspots! Dit is een perfecte aanvulling voor een industrieel interieur. Het is gedurfd en als je zwarte opbouwspots pakt zul je echt een eye-catcher hebben. Daarmee zet je jouw interieur écht in de spotlights.

Conclusie

Industrieel is het nieuwe modern. Je ziet het overal terugkomen en terecht. Een stoere stijl voor gedurfde mensen. Heb jij jouw huis ook al een industrieel tintje gegeven? Wij in ieder geval wel!

Lees ook: De industriële stijl in huis is vrouwelijk en helemaal van nu!

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang