Een lekker kookweekend met 24Kitchen & Cottages

24kitchen

Als je ooit mijn kookkunsten hebt geprobeerd, dan zou je dit niet geloven… Maar 24Kitchen is mijn favoriete kanaal! Heeft de 1 muziek op de achtergrond, ik heb standaard 24Kitchen aan staan. Mijn favorieten zijn Streetfood en vooral Giovanni Caminita doet het goed bij mijn jongste. Iets met zijn accent dat haar altijd aan het lachen maakt, en bij alles wat hij te voorschijn haalt hoor je een luidruchtig MMMMMMMMM.
Een klein stiekem sprongetje in de lucht dus, toen ik de uitnodiging kreeg voor een Een culinair vakantieweekend samen met de chefs van24Kitchen. De allereerste 24Kitchen & Cottages.
Ik had Jamey van Beauty-Unboxing meegenomen, en samen gingen we op pad. Een mega wereldreis natuurlijk, want de eerste goed rijden zat er niet in. Wel een mooie omgeving, de Eemhof. Meteen wat leuke strandjes gevonden om in de zomer even langs te gaan.

Er was een foodtruck markt met allerlei hapjes die je kon proberen van oa Aviko, Hello Fresh en samen hebben we een heerlijke knapperige pizza gedeeld. Wat een verademing na al die dikke korsten, veel te veel zout en rommel wat je normaal op de pizza’s krijgt, als je er even snel 1 haalt. Biertje erbij, en mijn dag kon echt niet meer stuk.

24Kitchen chefs

We hebben een hele leuke gastcollege gevolgd over Azië met Chef Danny Jansen, hij is net zo leuk als op TV. En ik had nog wel een uur naar hem kunnen luisteren. Chef Toub zat er ook bij, hebben we nog even gezellig mee kunnen praten. Chef Rudolph wilde ook nog op de foto, maar moest erg lachen toen ik er uit floepte dat ik mijn buik nog niet in had gehouden, dus nieuwe foto. Ahum.

De hele dag waren er gastcolleges en workshops te volgen van de chefs van 24Kitchen:
Rudolph van Veen, Giovanni Caminita, Danny Jansen, Angelique Schmeinck, Roberta Pagnier, Estée Strooker, Andy McDonald, Corria Houthuizen, John Gerdsen en Mounir Toub.

24Kitchen Unboxing

We zijn mega in de watten gelegd met een overvolle goodie bag. Aangezien Jamey de expert is in Unboxing (uitpakken van een tas/doos met artikelen en 1 voor 1 reviewen) hebben we een plog unboxing gedaan. Dit was mijn eerste officiële unboxing. Vroeger heette dat nog gewoon cadeautjes uitpakken. Zo weer wat geleerd van de jonge generatie 🙂

Einde van de middag zijn we nog even door het park gelopen van De Eemhof/Centerparcs, en daar komt binnenkort een artikel over!

Wat is jou favoriete programma bij 24Kitchen?

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met 24Kitchen en Beauty-Unboxing

 


ageology banner Een lekker kookweekend met 24Kitchen & Cottages

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥