Dit jaar willen wij graag verhuizen, en wij zijn dan ook druk aan het sparen, om het dit keer helemaal en totaal naar smaak in te richten. Alles uit dit huis blijft hier – ok, ok, de kinderen en de laptops mogen mee- maar je snapt mijn punt.

De badkamer

Je weet al hoe ik de tuin wil hebben, dus laten we het nu hebben over de badkamer. We hebben er in dit huis 2. In de 1 is een douche en een toilet, en omdat het een hele ruime douche is, douchen de meiden daar altijd samen. Met Barbie en haar hele familie. We hebben daar 1 van de goedkope douchewanden bij Sanitairtotaal gehaald, zodat niet de hele badkamer meteen overstroomd.

Beneden hebben we een badkamer met een een badkuip en wastafel. We douchen daar eigenlijk niet, want het is dan meteen een sauna in de kamer, en niet een lekkere stoomcabine. Het is dus niet echt een fijne badkamer. We hebben er nu dan ook de wasmachine en de droger in staan. Dat wil ik bij het volgende huis niet.

Ik zou wel graag een heel romantische badkamer willen hebben. Ik heb er een paar opgezocht zodat je een idee krijgt.

3cda285a5d6de25d98db6199de2c2a1d Een nieuwe badkamer
Het liefst zou ik simpel mogelijk willen, met een deur of raam.. 

Maar een badkamer met veel kleur lijkt mij ook wel heel mooi.

Of juist weer heel sober. Maar met veel natuurproducten.

Ik vind het ouderwetse ook wel heel rustig en fijn.

Bij de douche wil ik iig gekleurde tegels, ik vind de witte tegels echt zo vreselijk, en ook een heel donkere badkamer vind ik niet fijn. Deze kleuren zijn heel zomers vind ik.

De meisjes willen natuurlijk een roze badkamer, en ik eigenlijk ook wel, maar ik denk dat wij dat kunnen vergeten. Alhoewel, de meeste stemmen gelden toch?

Voor meer inspiratie over badkamers -klik- je hier.


ageology banner Een nieuwe badkamer

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo