Close
Een persoonlijke touch in het interieur met deze tips!

Een persoonlijke touch in het interieur met deze tips!

Een interieur past pas echt bij jullie wanneer er persoonlijkheid in terug komt. Mooie herinneringen die zichtbaar zijn maken van een huis een thuis. Wij delen graag een aantal leuke tips met je om meer persoonlijkheid toe te voegen in je interieur!

 

Foto’s op canvas of aluminium 

Het toevoegen van foto’s aan je interieur is toch wel de meest gemakkelijke manier om meer persoonlijkheid te brengen in je huis. Kies voor een groter beeld, in plaats van een klein lijstje. Denk daarbij aan een groot canvas of foto op aluminium? Misschien heb je wel een gave vakantiefoto of mooie foto van jullie gezin, hoe leuk is het dan om deze groot te laten bedrukken en ergens op te hangen? Niet alleen is het een blikvanger in jullie woning, je wordt ook altijd herinnerd aan dit mooie moment. 

Een persoonlijke touch in het interieur met deze tips!

Fotolijstjes 

Naast een grote foto op canvas of aluminium, is het ook heel leuk om verschillende kleine lijstjes neer te zetten of op te hangen. Kies dan voor verschillende formaten, kleuren en vormen en creëer zo een speels effect. Wij hebben bijvoorbeeld een wand in de woonkamer vol hangen met fotolijstjes, super leuk! Heb je een strak interieur en vind je dit te veel? Dan is een canvas of foto op aluminium beter voor jou, deze bestel je gemakkelijk online bij BesteCanvas.nl. Dit is rustiger dan vele lijstjes bij elkaar, maar je hebt toch het persoonlijke beeld in je woning!

Een persoonlijke touch in het interieur met deze tips!

Decoratie met herinneringen

Niet alleen met foto’s breng je herinneringen terug, dit kan ook met decoratie. Koop bijvoorbeeld altijd als je op vakantie of een dagje weg bent, een mooi souvenir wat je in je interieur kunt plaatsen. Het kan een klein theelichtje zijn, maar bijvoorbeeld ook een groot schilderij. Zo heb je altijd een leuke herinnering aan een mooie tijd die je hebt gehad! Daarnaast heb je vaak ook een uniek stuk, wat het nog leuker maakt. 

TIP! Met de code PINKPRESS91 krijg je tot 91% korting bij BesteCanvas.nl!

Hoe breng jij persoonlijkheid in je interieur?


Lees ook:

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang