Een Photo wall als visionboard doe je zo!

Sinds mijn reis naar Fuerteventura ben ik weer helemaal dol op het visionboard. Het lijkt zweverig maar het is zo een krachtig hulpmiddel om je doelen te stellen. Ik ben zelf heel visueel en als ik niet omringt wordt door mijn doelen dan vergeet ik ze in de drukte van het dagelijkse leven.

Doelen stellen met een visionboard

Ik had altijd een flink gepland visionboard. Ik wist precies wat ik er wel en niet op wilde hebben. Dat is natuurlijk prima, en het werkt echt goed. Het doel is natuurlijk om te kunnen zien waar je heen wilt. Dit kan in allerlei manieren. In een agenda, via Pinterest, op een groot blad plakken zoals we in Fuerteventura deden of dus zoals ik nu thuis heb gemaakt via een photowall.

In Fuerteventura leerden we dat je een visionboard kunt maken met je verstand waarbij je dus goed nadenkt over wat je plaatst en wat je erop wilt hebben. Maar de andere manier was met je hart. We kregen een stapel tijdschriften en zonder na te denken mocht je scheuren, knippen en plakken. Gewoon eerst scheuren wat je aandacht trok.

Op deze manier heb ik mijn posters bij de posterstore uitgezocht. Ik heb werkelijk waar gewoon letterlijk zitten scrollen door alle categorieën en ben niet op kleur of een thema gaan zoeken. Alles wat ik mooi vond deed ik als favoriet. Aan het einde keek ik de favorieten door en daar maakte ik een selectie wat ik mooi vond passen en zo had ik mijn visionboard.

Ik heb de maten en manier van ophangen opgezocht bij de fotowand inspiratie zodat ik er een mooi geheel van kon maken. Deze fotowand is op mijn manier een visionboard omdat het uitstraalt wat ik zo ontzettend mis in het leven en weer moet opzoeken. Rust, kalmte, een georganiseerd en leeg hoofd, dat is 1 van mijn doelen, en ook wat past in een slaapkamer. Hier kwam ik dus achter toen ik het geheel samen zag hangen. Toen klikte het, dat is wat ik wil en nodig heb. Bijzonder he?

photowall als visionboard

Laat social media je helpen met je doelen

Dat urenlang scrollen kan ook zomaar nuttig zijn. Volg wat van de makers die jouw doel al behaald hebben. Ik wil bijvoorbeeld graag meer zwemmen, wandelen en eindelijk iets van een rijbewijs. Ook staat bovenaan gezond en sterk worden. Ik volg dus mensen of hashtags in die categorieën zodat ik er steeds mee geconfronteerd wordt. Met als bijkomend voordeel, hoe meer je die plaatjes of video’s bekijkt, hoe meer je ze te zien krijgt. Onbewust wordt je zelf dan sterker en meer gemotiveerd om die kant in je leven op te gaan.

Werk jij met doelen en een visionboard?


Wie weet is dit ook interessant voor jou?
visionboard
self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven