strak gezicht Een strak gezicht op 4 verschillende manieren

Je bent natuurlijk mooi zoals je bent, maar soms willen we de natuur een handje helpen. Zo kun je met plastische chirurgie op verschillende manieren een strak gezicht krijgen. Maar welk van al deze mogelijkheden is voor jou de meest geschikte? Hieronder heb ik 4 populaire manieren waarop je je gezicht strakker kunt krijgen/kopen.

 

Botox

Deze term heb je waarschijnlijk wel vaker voorbij horen komen, de botoxbehandeling is dan ook een van meest populaire methodes voor een strakker gezicht. Botox zorgt ervoor dat bepaalde spiertjes en zenuwen in je gezicht onderdrukt worden, zodat rimpels minder goed of zelfs helemaal niet meer te zien zijn. Dit duurt gemiddeld 3-5 maanden en je kunt uitgaan van een behandeling voor 195 tot 495 euro.

 

Je zult online heel veel aanbiedingen vinden. Denk eraan dat een fietsenmaker op 3 hoog achter waarschijnlijk minder goed resultaat levert dan een erkende arts in een kliniek. Je zult niet de eerste zijn die met een mismaakt bij het ziekenhuis aanklopt.

 

Fillers

Fillers en Botox worden vaak door elkaar gehaald, maar hebben toch echt twee heel verschillende werkingen. In plaats van zenuwen en spieren te onderdrukken, vul je met Fillers juist de rimpels op. Dit is vooral geschikt voor de ouder wordende huid of een hele droge huid. De kans op een allergische reactie is bij Fillers heel klein, aangezien de hyaluronzuur die wordt ingespoten, al aanwezig is in de huid. De kosten kunnen van 450 tot 800 euro oplopen en de behandeling duurt ongeveer een jaar.

 

Plexr

Als je voor een behandeling zonder snijden en hechten gaat is een Plexr behandeling misschien wel wat voor jou. Deze nieuwe behandeling is het meest effectieve en veiligste alternatief voor chirurgische ingrepen. Aan de hand van indirecte plasma stralen op de huid wordt je huid soepeler en strakker gemaakt. Een behandeling kan branderig aanvoelen maar is daarentegen dan ook zo voorbij. Het duurt ongeveer 10-40 minuten en je bent binnen een paar dagen hersteld. Kosten lopen enorm uiteen van 75 tot 950 euro, dit hangt af van de behandeling die je kiest.

 

Facelift

Met een Facelift kun je de verouderde huid of loshangende huid na het afvallen in het gezicht straktrekken. Het is een zeer effectieve ingreep en kan een verschil van dag en nacht laten zien. Dit is de meest effectieve methode om van je ‘onderkin’ af te komen en je jukbeenderen sterker uit te laten komen. Een behandeling duurt ongeveer 3 uur maar vergt wat meer van je inkomen. Zo kost een Facelift tussen de 2450 tot wel 5950 euro.

 

Vampire treatment

Deze populaire methode heb je misschien wel ontdekt bij de reality serie van Kim Kardashian. Hiermee wordt het bloed uit je gezicht gebruikt om andere delen van je gezicht ermee te herstellen. De behandeling ziet er misschien bloederig uit, maar het is een hele effectieve, en voor de huid gezonde, methode om je gezicht strakker te krijgen. Een behandeling duurt gemiddeld 30 – 60 minuten en kost tussen de 250 en 650 euro.

Natuurlijk weet ik ook dat goed eten, gezond leven, slaap en lekkere crème wonderen kunnen doen, maar daar komen wij ook nog op terug! strak gezicht door plastische chirurgie Een strak gezicht op 4 verschillende manieren

foto van vrouw is van Shutterstock


ageology banner Een strak gezicht op 4 verschillende manieren

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo