Close

Het mysterie van de Eenhoorn + winactie

“Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn”

eenhoorn2De Eenhoorn

Er zijn maar weinig magische wezens zo populair als de Eenhoorn of elfjes. Waarschijnlijk omdat er regelmatig mensen opduiken die zeggen er 1 gezien te hebben, maar echt foto’s zijn er nooit van gemaakt.
De eerste tekening van iets wat op een Eenhoorn lijkt werd gevonden in Frankrijk 15000BC. Ook Marco Polo had het in zijn reisverslagen over de Eenhoorn. In Afrika en Zuid Amerika worden ze nog steeds veel getekend, en worden er onderzoeken gedaan of het inderdaad een uitgestorven ras is.
Julius Ceasar en Alexander de Grote schepten op dat ze hem hadden gezien en verslagen. Volgens de grapjes op het internet poept hij glitters. Ook schijnt hij vergiftigingen ongedaan te kunnen maken, en heeft hij heel veel magische krachten. Ook gaat het gerucht dat de Eenhoorn niet op de ark van Noah wilde, en daardoor uitgestorven is.
De Eenhoorn houd dus net zo goed volwassenen als kinderen bezig.

eenhoorn3Maar voor de kindjes is er dus de Baby Born Wonderland Interactieve Eenhoorn!

BABY BORN® WONDERLAND INTERACTIEVE EENHOORN

Droom ik, of is dat echt een eenhoorn? Zie jij hem ook? BABY born® Interactieve Eenhoorn is een prachtig vriendje voor je BABY born® en voor alle feeën, elfjes en prinsessen. Trots en betoverend galoppeert hij over de velden en door de wei, met zijn manen wapperend in de wind… Als je op de hoorn op zijn hoofd drukt, licht die op en hoor je een melodie. Met de inbegrepen haarborstel, decoratieve kam en kleurrijke haarspeldjes kun je zijn lange, glanzende manen steeds opnieuw stylen. Je kunt de meegeleverde stickers gebruiken om de eenhoorn te versieren of om geheime tekentjes achter te laten waar je ook bent. Je BABY born® kan rechtop blijven zitten op het bijbehorende zadel. Niks houdt jullie nu nog tegen voor een tocht door het wonderland…

WINNEN!!

Je kunt deze prachtige Eenhoorn dus winnen en zo een beetje mysterie in huis halen.

Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, Instagram of Twitter. Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder waarom jij graag wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

GESLOTEN

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

33 thoughts on “Het mysterie van de Eenhoorn + winactie

 1. Oooh zalig zo’n eenhoorn. Dat gaat mijn dochtertje super vinden want ze is verzot op paarden en poppen!
  En dan nog wel eentje dat licht geeft! Ze zal helemaal opgaan in haar fantasiewereldje 🙂

 2. Super gaaf voor ons meisje Lieve! ,, Zij is dol op paarden en Eenhoorns! & deze Eenhoorn is dan ook wel heel mooi en gaaf zeg! Ook is ons meisje, een echte meisje meisje en houd van tutten! Zij zal het dus heerlijk vinden om de prachtige manen van deze eenhoorn te borstelen en mooi te maken. Ik waag dus graag een kansje mee voor ons meisje Lieve ♡

 3. Oh ik ben toch zo benieuwd, dit is hét helemaal voor mijn meisje en zou erg erg erg welkom zijn <3

 4. Wat een leuke actie is dit, hier doe ik graag aan mee;
  Deze eenhoorn lijkt me voor onze dochters een super-idee!

  Beiden zijn het echte moedertjes en altijd met poppen en my little pony’s in de weer;
  Van ‘schooltje’ spelen tot ‘doktertje’ zijn, heerlijk dat fantasiespel keer op keer;

  Deze eenhoorn past prima bij deze poppen vanwege de vele mogelijkheden;
  Met al die gave accessoires erbij zal ze hier in huis worden aanbeden!

  Nu is het een kwestie van heel hard duimen voor een beetje geluk;
  Want met dit cadeau kan onze Pakjesavond niet meer stuk!

 5. Dit is echt een mooi cadeau voor mijn dochter!! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje gezet en ik gun hem haar van harte. Helaas kan ik hem dit jaar niet voor hem kopen, een kansje als deze grijp ik dus graag aan!!

  Wat zal ze verbaasd zijn als haar wensje uitkomt!! 😀 😀

  Ik volg je op alle kanalen en ga ontzettend hard duimen!!!!

 6. Inmiddels zijn de koude en donkere avonden aangebroken.
  In huis heb ik al weer gezellig de warme kachel aangestoken.

  De goedheiligman is ook weer in het land met al zijn Pieten.
  Hiermee is er weer een periode aangebroken, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Pink Press Lifestyle Blog!

  Mijn dochtertje Evi kan inderdaad alleen maar van paarden en eenhoorns dromen.
  In iedere tekening van haar zie je er zelfs eentje voorbij komen.

  Ik heb Pink Press Lifestyle Blog of Facebook een dikke like gegeven.
  Want mijn dochtertje Evi zou heel graag samen met deze leuke eenhoorn van BABY born te mooiste avonturen willen beleven.

  Nu maar heel hard hopen dat de Pink Press Lifestyle BlogSint niet stilletjes ons huisje voorbij zal rijden.
  Maar mijn dochtertje Evi met deze prachtige eenhoorn zal verblijden.

 7. Dacht dat ik al meedeed, maar kan geen reactie van me vinden ? Ik doe graag mee voor mijn Pollewop, die net als ik gek is op sprookjes en magische verhalen ?

 8. Voor mijn lieve kleine nichtje die super fan ik van een hoorntjes!!☺??

 9. Voor me kleindochtertje die zo heeft moeten vechten voor haar kleine levendje please please ??

 10. Dit zou een prachtig cadeau zijn voor mijn meisje. Helaas onbereikbaar in onze financiën momenteel, maar dat is dan ook de reden dat ik hier een reactie na laat. Zal ook via de andere kanalen een poging wagen want dit zou wel echt enorrrrrm super zijn voor haar. Ze is 6 en door mijn slechte gezondheid is ze soms verdrietig. Ze vlucht dan in haar veilige fantasiewereldje, daar heeft ze rust. Een éénhoorn past daarbij, dus erg welkom. Sowieso om de Sint cadeau’s aan te vullen met een echt mooi cadeau. Dus ik ga de engeltjes op mijn schouders aanspreken, schietgebedjes doen, duimpjes draaien en wie weet!

 11. Wat leuk! ? Ik weet 100% zeker dat dit een perfect Sinterklaaskado is voor onze kleine meid ❤ en daarom doe ik dan ook graag mee.

 12. Oooooh we zagen m op de televisie. Mijn dochter viel in katzwijm. Wisten jullie dat de eenhoorn toen hij niet mee wilde, veranderde in een narwal? Zo leeft hij toch nog een beetje door ?maar ik vind nog steeds de echte het meest magisch….

 13. Mijn 3 meiden zullen hem geweldig vinden! hij zal veel geknuffeld en getroost worden 🙂

 14. Die quote blijft goed! Love it. Natuurlijk waag ik graag weer een kansje voor mijn lieve, kleine nichtje! 🙂 Ik volgde al overal!

 15. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die unicorn obsessed is haha <3 Super toffe winacties lady!

 16. Aaaaaah wat leuk?! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje luna!
  Ik zou het echt ontzettend leuk vinden deze interactieve eenhoorn te mogen winnen zodat mijn dochtertje magische avonturen kan gaan beleven met de eenhoorn..en zijn lange glanzende manen keer op keer stalen en een lange tocht te maken door Wonderland…heel leuk een beetje mysterie in huis ?

 17. Oohh, deze is zo gaaf en zo duur! Mijn dochter is helemaal weg van deze prachtige eenhoorn, dus ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook trouwens 🙂

 18. Dit zal mijn nichtje ontzettend leuk vinden! Me nichtje is helemaal gek van eenhoorns, ik kan haar hiermee heel blij mee maken 🙂

 19. heeeeel graag voor mijn dochter!! ze is bijna 6 jaar en binnenkort wordt ze eindelijk grote zus!! en met zo mooie eenhoorn zal ze niet zoveel moeite hebben dat ze mama met een nieuwe baby moet delen 🙂

 20. Wat een schatje! Dochterlief zei zaterdag bij het schoen zetten, ik hoop dat ik morgen een puntig pakje heb met paarse en blauwe haren (4 jaar). Ik had geen idee… Je raadt het al ze wil een eenhoorn! Ik moest wel tien x zeggen dat de Sint geen dure cadeaus in je schoen doet! Zou het lieve beest dan via deze manier in de zak belanden! Ze zal hem platknuffelen en goed voor hem zorgen!

 21. Wat een cutie! Denk dat mijn dochters het ontzettend leuk vinden als hun popjes mogen paardrijden <3 maak graag kans

 22. Gave winactie zeg, ik volg je op Facebook. 🙂
  Zou hem graag winnen voor een van mijn oppaskindjes waar Sinterklaas thuis nooit komt.

 23. Helemaal geweldig mijn dochter is gek op eenhoorns en zeker als ze licht geven! Super leuk

 24. Heerlijk vrolijk en meisjesachtig zeg!!! Ik doe heel graag mee voor de dochter van een lieve vriendin <3
  (ik volgde je natuurlijk al op instagram onder liesvan88)

 25. Ooooooh! Dit zou fantastisch zijn! Dochterlief van 3 is helemaal gek van ‘joenikor’, zoals ze hm zelf noemt! Ik weet zeker dat er een grote droom uitkomt. En ja, mama vindt unicorns ook geweldig <3

 26. Gedeeld op twitter! Zo ontzetten gaaf voor dochterlief die volgnede week 6 jaar wordt! Dat hoorntje wat licht kan geven. Het ziet er ecth elvenachtig uit….die is een kado van de tv reklame…als dit uitgepakt wordt krijg je de reactie:” o mama, die heb ik altijd al willen hebben! Dank je wel!

 27. Ohhhh ik zag gister de aankondiging en ik vind hem zooooooo gaaf! Ik was vroeger gek op paarden en eenhoorn en ik hoop natuurkijk dat lauren dat ook word!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang