Close

De eerste cadeautip van (bijna)oktober!

Het is alweer bijna oktober.. wat gaat de tijd toch achterlijk snel. Sinterklaas en zijn hulpjes zijn zich alweer klaar aan het maken voor het grote feest, en ook begint in oktober de zoektocht naar de december cadeaus. Deze maand zal Pink Press knallen met reviews, cadeautips en lekker veel winacties! 

Cadeautip

De eerste cadeautip van deze maand is iets waar de meeste van ons niet genoeg van kunnen krijgen: smartphonehoesjes

Ik koos een gele portemonnee/tasje voor Keira uit. Zij mag sinds kort mijn oude HTC gebruiken om te whatsappen met haar vader en vriendinnen, en ook vind ik het wel fijn als ze buiten is, dat ik haar kan bellen om te eten i.p.v. te lopen, en kleine weer mee te slepen. (lui, nee, gemakzuchtig). Ik dwaal af, mevrouw wilde dus een hoesje waar ook haar geld in kan, en haar sportkaart. Eigenlijk leek het mij niks, maar toen ik we hem hadden, tja. DIE WIL IK OOK!! Dus echt leuk voor vrouwen, maar ook kleine meisjes maak je er heel blij mee.telefoonhoesje1

Voor de zakenman in huis kwam er uit de collectie Samsung Galaxy S5 hoesjes een heel chique zwart leren hoesje binnen. Van binnen gevoerd met bruin leer, en ook daar kun je de pasjes in kwijt. Heel handig is als je het hoesje open doet, dat hij klemt aan de andere kant. Zo kleppert het niet zo. Het is een echt hoesje voor mannen, helemaal die veel zakelijke besprekingen hebben, en netjes voor de dag moeten komen. Op dezelfde pagina vind je ook hoesjes voor Samsung Galaxy S5 mini.

Als laatste tip van vandaag zijn de speciale lenzen voor je telefoon!! Echt als je net zo verslaafd bent als ik aan je telefoon, dan kun je dit gewoon niet missen. Ik geef toe, ik begrijp duidelijk niet hoe ze werken nog goed, maar als ik van de week tijd heb, dan ga ik er wel even echt voor zitten. Je hebt een breedbeeld lens, een fish eye en een macro lens. Juist die macro lens leek mij geweldig, maar ik kwam er even niet uit wat nou op wat hoorde. Soms kan ik dan beter stoppen, helemaal als de ritalin op is, en de apotheek dicht.

Hier mijn resultaten:

telefoonhoesje4
Boven de fisheye lens, en beneden de lensjes!
telefoonhoesje3
Boven zonder lens, en beneden met de macro lens.. duidelijk gaat daar iets fout?
telefoonhoesje2
Boven is zonder lens en beneden met de breedbeeld lens. Duidelijk een veel breder beeld, dus daar heel blij mee! Ook al past hij niet helemaal goed om mijn eigen lens heen.

Je ziet het ik moet echt nog even, want ik zag op een ander blog echt de meest geweldige foto’s. Of ik heb gewoon een heel goede camera op mijn HUAWEI?

 

Alle bovenstaande producten kun je vinden bij  telefoonhoesje

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang