In verband met de nieuwe samenwerking tussen La Place en De Efteling, waren ‘mijn gezin’ en ik uitgenodigd om een dagje Efteling te doen. En dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Mijn gezin bestaat uit mijn zoon Leff(10) en mijn dochter Djenn(16) en mijzelf. Alledrie wel een beetje ‘thrillseekers’ en geloven graag in sprookjes. Om de praktische kant van een pretpark extra leuk te maken, hadden we onze ‘achtbaan-partner’ Jill(16) meegenomen; zo zat ik niet ieder ritje alleen….

fullsizeoutput 47ce - Ga jij ook in de winter naar de Efteling?

8267DE8E 31BC 474E 9A4E 340CA279D4A8 - Ga jij ook in de winter naar de Efteling?3A09BEF4 2A29 4913 B099 E11A7460650A - Ga jij ook in de winter naar de Efteling?95662305 F0F3 432F A84C 60C0BEB546D7 - Ga jij ook in de winter naar de Efteling?

We waren vroeg vertrokken en nog waren we niet de eerste; hoe dan ?! wat een mensen in zo’n park…..Maar wij gaan vol enthousiasme het leven door en hebben dus geen last gehad van de drukte. Wachtrijen waren er; uiteraard. Maar ook daar hebben we veel lol gemaakt.

De Efteling is terecht een van de mooiste en leukste pretparken van Europa; zo schoon, zoveel vermaak voor iedere leeftijd, zoveel mooie ontwikkelingen. Ik geniet oprecht iedere keer weer als ik daar ben.

Uiteraard wilde wij graag kennismaken met La Place in De Efteling. Echter; er waren meer mensen die daar zo over dachten…… Het was zo druk dat ik de rest van de gang niet over kon halen daar op te wachten en te gaan eten in De Vrolijke Noot.B96EECC5 6924 4722 BC08 40A86A58E299 - Ga jij ook in de winter naar de Efteling?

ECA09524 7F11 4A70 AA63 F063D8F3BB67 - Ga jij ook in de winter naar de Efteling?

Onze missie in de Efteling

We hadden een missie; zoveel mogelijk achtbanen in zo kort mogelijke tijd….. Mijn maag en benen wilden op een gegeven moment graag rust; even gewoon rechtuit lopen….. Maar wat is het toch leuk; ongegeneerd hard gillen en giechelen van de spanning in die attracties. Ik voel me dan echt weer jong. De adrenaline giert door mn lichaam; heerlijk.

Ik keek mn ogen uit; alle details van de attracties; werkelijk alles klopt. Ik heb zoveel bewondering voor alle medewerkers, bedenkers en ontwikkelaars van dit prachtige park.

We hebben genoten! Genoten van de mooie, nieuwe attracties, van oudere delen van het park en van de vriendelijkheid van de mensen die er werken. Echt: De Efteling is altijd een goed idee ! Voor jong en oud.CED011D4 A3FF 4433 B2FB FC45A9968A14 - Ga jij ook in de winter naar de Efteling?

Efteling in de winter

De Efteling in de winter is heel anders als in de zomer. Daarom een heel goede reden om weer eens te gaan!

Kom tijdens de winter naar de Efteling, waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen naar je favoriete sprookjes, betoverende attracties en sfeervolle pleinen met winters entertainment en warme lekkernijen.

Een ijsbaan, sneeuw en overal de echte winter sfeer. Je bent dan echt een dagje in winter wonderland!

Ben jij wel eens naar de Efteling in de winter geweest?

 

De prachtige foto’s van de Efteling 2019 zijn van Yvette die een praktische gids voor de Efteling schreef!

de Winter Eftelingg - Ga jij ook in de winter naar de Efteling?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love