Close
vastgoed

Dromen en ambities | een eigen huis kopen

Een tijdje terug vroeg iemand mij wat nou precies mijn ambities en dromen zijn. Ik kon op dat moment geen antwoord geven, want echt uitgedacht heb ik het gewoon niet. Maar ik weet heel goed wat ik wel en niet leuk vind. Huis, fotografie, en bloggen zijn een grote passie.

Million Dollar Listing en Selling Sunset

Deze 2 series kan ik elke dag wel kijken. Ik heb ze vaak aanstaan als ik bijvoorbeeld een blog moet schrijven over wonen of interieur. Als model kwam ik regelmatig in dit soort huizen voor shoots en toen kon ik, als ik weer zo lang moest wachten, al heerlijk ronddwalen door zo een huis. Heel veel ideeën kun je namelijk prima in een klein huis gebruiken.

Iets anders wat ik al jaren wil is een huis kopen. Liever meerdere appartementen eigenlijk. In Ibiza waren we al vrij ver met de onderhandelingen tot het fout ging met ex. Daar ken ik genoeg mensen die dan een huis volledig kunnen beheren voor jou. Zo hoef je zelf bijna nergens naar om te kijken.

In Nederland zijn de regels en verwachtingen van een woning net wat anders. Hier is het echt heel verstandig om te denken aan VVE totaal beheer. Mensen die precies weten wat er nodig is voor onderhoud en beheer van een bedrijf. Helemaal bijvoorbeeld in Amsterdam waar het nogal een zooitje kan zijn vaak. Ze vragen torenhoge huren, maar je krijgt er niets voor terug. Jij als eigenaar/verhuurder kunt zorgen dat jouw pand goed onderhouden blijft door een partij als Amsterdam VVE beheer in te zetten.

Amsterdam is mijn geboortestad en zou daar dolgraag wat kopen nog. Aan de andere kant ben ik stapelverliefd op Utrecht, en ook Nijmegen aan het water lijkt mij wel wat. Eerst mijn eigen huis maar eens kopen, maar dan wil ik zeker weten nog een huis (of meerdere?) erbij.

Bloggen en fotografie

Als kind wilde ik schrijfster worden, en fotografe. Geen mega boeken, maar wel voor magazines. Dat was mijn droom. Met een kleine omweg is mij dat ook gelukt. Ik heb een tijdje voor een magazine in Spanje geschreven en gefotografeerd. Ook deed ik wat persfotografie voor bijvoorbeeld de Privé, en heel veel modellen shoots. Voor webshops en portfolio. Een tijdje terug heb ik daar ook portret fotografie voor oa social media bij opgepakt. En omdat ik steeds de vraag kreeg ook foto’s voor bijvoorbeeld Instagram te maken zodat ze even vooruit kunnen, ben ik dat ook gaan aanbieden.

Tip! Wil jij graag foto’s voor social media, profiel of iets anders neem dan even contact op!

Ik vind dat bloggen en fotograferen voor mijn blog erg dichtbij komt met wat ik wilde vroeger. Natuurlijk zou ik groter willen groeien, en vette campagnes willen schieten, maar ik geloof dat het wel komt linksom of rechtsom als je iets heel graag wilt.

Denk je niet?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang