Eindelijk een eind aan de herrie en rust in je hoofd

Thuiswerken met kinderen doe je met de Silvergear ANC koptelefoon

Hè hè, eindelijk weer een beetje rust in de tent. De kinderen zijn sinds vandaag weer allemaal eventjes naar school. Heerlijk, even weer het rijk ‘alleen’. Want manlief moet gewoon tot en met in ieder geval 1 september nog thuis werken. Yay (neeee!!!!) De afgelopen weken waren echt af en toe wel een hel hoor, als ik heel eerlijk ben.

Kinderlawaai

Ik heb vier schatten van kinderen en ze spelen meestal erg leuk met elkaar. Maar dat leuk met elkaar spelen brengt vaak nogal eens wat lawaai met zich mee. En dan heb ik het nog niet eens over het opzettelijke gegil en gekrijs af en toe… Pfff, het blijven natuurlijk kinderen maar fijn is anders als je zelf hooggevoelig bent. Dus af en toe wordt het me gewoon echt even teveel.

Ik vind wel dat kinderen de ruimte moeten hebben en krijgen om gewoon lekker te kunnen spelen. Dat de akoestiek in ons huis niet optimaal is, is niet hun schuld. Dus dan moet ik maar ermee leren om gaan denk ik. Gelukkig kreeg ik het aanbod om de Silvergear ANC koptelefoon te testen.

Review Silvergear ANC koptelefoon

Hallelujah! Wat een opluchting zo zeg. Je kunt het gebruiken als Bluetooth koptelefoon (dus draadloos) of met een snoertje. Ik gebruik het snoer dus eigenlijk nooit, want ik hou wel van een beetje vrijheid. Zo gebruik ik de noise cancelling koptelefoon als ik aan het koken ben (de kids mogen dan iets via Netflix kijken) maar die irritante hoge animatie stemmetjes zijn echt verschrikkelijk. Zo kan ik lekker ongestoord koken en kunnen de kids toch hun favoriete show te kijken.Ook heb ik geen last meer van het bloed irritante stofzuiger geluid… Ik zet lekker mijn favoriete muziekje op en ga zo het hele huis door, al stofzuigend, zonder dat ik geïrriteerd raak door het vervelende geluid van de stofzuiger. Nu nog een draadloze stofzuiger trouwens, haha.review noise cancelling headphones

Super fijn thuiswerken

Ook het thuiswerken met kinderen gaat een heel stuk beter. Manlief komt regelmatig vragen of hij even de noise cancelling koptelefoon mag lenen, omdat hij toch vind dat wij te veel geluid maken. En eerlijk is eerlijk, werken met zo min mogelijk omgevingslawaai is wel net zo fijn.

Ook ik gebruik de Silvergear ANC koptelefoon graag tijdens het schrijven van blogs (zoals deze), en ik gebruik dan zelfs niet altijd de muziekfunctie.
Gewoon alleen al het idee dat ik juist even niks aan mijn hoofd hoef te hebben is hemels. Dus ja, soms zet ik alleen de noise cancelling optie aan en geniet ik van het geluid van de stilte. Heerlijk!Super goed ook voor mijn concentratie, waardoor ik echt heel veel productiever ben, meer werk kan verrichten en mijn bedrijf makkelijker naar hogere hoogtes breng.

Ideaal voor thuis scholen

Nu de kids 2 dagen per week naar school mogen moeten ze nog steeds drie dagen per week thuis scholen. Niet heel ideaal vind ik eerlijk, want de oudste twee moeten echt aan het werk zijn. Terwijl de jongste twee nog eigenlijk hartstikke veel mogen spelen (en dus speel lawaai maken, zoals kletterende bordjes en houten speelgoed op de vloer)  moeten zij keihard aan het echte werk.

Dus ook de oudste kids maken af en toe dankbaar gebruik van de stilte koptelefoon. Op school krijgen veel kinderen die last hebben van concentratie problemen, een speciale soort koptelefoon. Maar deze laat alleen het geluid van minder scherp binnenkomen. Een geluid dempende koptelefoon zorgt er echt voor dat het een soort van ‘geluiddicht’ wordt. Waardoor je echt bijna niets hoort. Lekker rustig dus. Dochterlief kiest liever voor mama’s eigen roze versie die ik mezelf cadeau gaf een jaar geleden. Maar deze toffe Silvergear ANC koptelefoon is een gave gadget waarmee we ook nog wat meer rust in huis creëren. Niet alleen voor mama, maar ook voor de kids zelf.

rustig thuiswerken met deVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like