Eindelijk mogen ze dan een stapelbed!

De meiden zeuren al maanden om een stapelbed. Maar ik had zo mijn bedenkingen. Waarom zij mij toch over hebben kunnen halen?

Waarom ik geen stapelbed wilde hebben

Heel eerlijk vind ik het doodeng. Niet in de laatste plaats omdat Keira al ooit een stapelbed heeft gehad, en ik ongeveer een uur na het installeren met haar op de eerste hulp zat. Van het trapje afgevallen. Ik vind het heel eerlijk ook zo veel ruimte innemen, en ben ik als de dood dat ik weer op de eerste hulp zit. Niet mijn favoriete plek op aarde zeg maar.

Waarom zij wel een stapelbed willen hebben

Oh die meiden hebben genoeg redenen. Voornamelijk hun vriendinnetjes. Ze delen sinds kort samen een kamer. Zij vonden het heel ongezellig dat wij met zijn tweetjes beneden liggen, en zij allebei apart moesten. Dat was echt straf, alsof we boos op ze waren. Dus nu slapen ze samen op 1 kamer. Heel gezellig natuurlijk, maar als er een logé is, dan slaapt Miya tussen ons in. geen ramp natuurlijk, maar Miya gaat eind van het jaar ook naar school. En met school komen ook logeerpartijtjes..

Zo kunnen ze dan allemaal gewoon in hun eigen bed blijven liggen. Ze hebben beloofd dat Miya gewoon lekker beneden slaapt, en ik moet er maar op vertrouwen dat ze niet steeds naar boven klimt. Mijn man ziet het nog niet zo zitten, maar goed, de doos staat boven en die wordt in zijn vakantie even helemaal in elkaar gezet.

Het bed die we hebben gehaald is het stapelbedframe PLOVSTRUP van JYSK. De meiden wilden namelijk heel simpel, en helemaal wit. Het moet namelijk in een tiener/kleuter kamer passen. Bij JYSK vind je echt heel veel neutrale meubels, ideaal dus. Het bed voelde in de winkel stevig aan, en was ook weer niet heel hoog. De meiden sprongen er meteen op, en gelukkig doen ze bij JYSK niet zo moeilijk, en vonden ze het alleen maar schattig. Echt een hele leuke service gehad in Veenendaal overigens.

Wat heb je nog meer nodig bij een nieuw stapelbed?

We hebben nu natuurlijk maar 1 matras, dus er moet sowieso nog een goed matras bij. Ook is het voor beide meiden wel tijd voor een nieuw dekbed. Wij hebben zelf net een nieuw zomer dekbed gekocht, en zoiets wil ik eigenlijk ook wel voor de meiden. Helemaal omdat die van hun toch al een beetje verwassen is, en wat langer gebruikt.

Keira heeft genoeg kussens om het bovenbed een beetje leuk aan te kleden. Zodra Miya wat groter is dan willen we Miya boven laten slapen, en dan onder een loungebank maken. Voor nu moet het even andersom.

De kamer hebben we een upgrade gegeven door wat plantjes neer te zetten, nieuwe gordijnen te halen, en alles te witten. Nu hebben ze 1 roze muur en 1 witte muur. Een stuk rustiger dan alles roze hoe het eerst was. En dus passend voor 2 opgroeiende meiden.

Hoe denk jij over een stapelbed?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

9 gedachten over “Eindelijk mogen ze dan een stapelbed!”

  1. Mooi bed! Ik droomde ook altijd van een stapelbed toen ik klein was maar had geen broers of zussen dus dan is dat ook een beetje raar 🙂

  2. Mijn dochter wilt ook zo graag een hoogslaper maar van mij mag het echt nog niet. Ik ben te bang dat ze er uit valt en ook als ze ziek is of het bed verschonen is dat minder makkelijk. Zodra ze een jaar of 7 is wil ik het wel overwegen.

  3. Wat grappig dat ze bij elkaar op de kamer willen, je zou toch denken dat ze zouden vechten om een eigen kamer. Stapelbedden geven me echt jeugdsentiment en herinneringen naar kamp!

  4. Ik denk er het zelfde over als over een hoogslaper: ze lijken leuker dan ze zijn. Ze besparen ruimte, maar doordat ze zo groot zijn zijn ze heel erg aanwezig. Daarom ben ik er toch geen fan van.

  5. De jongens hadden hier een stapelbed maar ik vond het eerlijk gezegd ook een beetje eng (voor de kleinere vooral dus die moest onder maar hij wilde boven haha) en ik vond het ook een crime om de lakens te verschonen op het bovenste bed. Maar kids vinden het inderdaad altijd te gek 🙂

  6. Wat leuk een stapelbed. Daar zijn de kinderen altijd zo dol op. Ik heb tot en met mijn 23ste op een stapelbed doorgebracht ik weet niet beter. Nu op en singelbed.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: