stapelbed

De meiden zeuren al maanden om een stapelbed. Maar ik had zo mijn bedenkingen. Waarom zij mij toch over hebben kunnen halen?

Waarom ik geen stapelbed wilde hebben

Heel eerlijk vind ik het doodeng. Niet in de laatste plaats omdat Keira al ooit een stapelbed heeft gehad, en ik ongeveer een uur na het installeren met haar op de eerste hulp zat. Van het trapje afgevallen. Ik vind het heel eerlijk ook zo veel ruimte innemen, en ben ik als de dood dat ik weer op de eerste hulp zit. Niet mijn favoriete plek op aarde zeg maar.

Waarom zij wel een stapelbed willen hebben

Oh die meiden hebben genoeg redenen. Voornamelijk hun vriendinnetjes. Ze delen sinds kort samen een kamer. Zij vonden het heel ongezellig dat wij met zijn tweetjes beneden liggen, en zij allebei apart moesten. Dat was echt straf, alsof we boos op ze waren. Dus nu slapen ze samen op 1 kamer. Heel gezellig natuurlijk, maar als er een logé is, dan slaapt Miya tussen ons in. geen ramp natuurlijk, maar Miya gaat eind van het jaar ook naar school. En met school komen ook logeerpartijtjes..

Zo kunnen ze dan allemaal gewoon in hun eigen bed blijven liggen. Ze hebben beloofd dat Miya gewoon lekker beneden slaapt, en ik moet er maar op vertrouwen dat ze niet steeds naar boven klimt. Mijn man ziet het nog niet zo zitten, maar goed, de doos staat boven en die wordt in zijn vakantie even helemaal in elkaar gezet.

Het bed die we hebben gehaald is het stapelbedframe PLOVSTRUP van JYSK. De meiden wilden namelijk heel simpel, en helemaal wit. Het moet namelijk in een tiener/kleuter kamer passen. Bij JYSK vind je echt heel veel neutrale meubels, ideaal dus. Het bed voelde in de winkel stevig aan, en was ook weer niet heel hoog. De meiden sprongen er meteen op, en gelukkig doen ze bij JYSK niet zo moeilijk, en vonden ze het alleen maar schattig. Echt een hele leuke service gehad in Veenendaal overigens.

Wat heb je nog meer nodig bij een nieuw stapelbed?

We hebben nu natuurlijk maar 1 matras, dus er moet sowieso nog een goed matras bij. Ook is het voor beide meiden wel tijd voor een nieuw dekbed. Wij hebben zelf net een nieuw zomer dekbed gekocht, en zoiets wil ik eigenlijk ook wel voor de meiden. Helemaal omdat die van hun toch al een beetje verwassen is, en wat langer gebruikt.

Keira heeft genoeg kussens om het bovenbed een beetje leuk aan te kleden. Zodra Miya wat groter is dan willen we Miya boven laten slapen, en dan onder een loungebank maken. Voor nu moet het even andersom.

De kamer hebben we een upgrade gegeven door wat plantjes neer te zetten, nieuwe gordijnen te halen, en alles te witten. Nu hebben ze 1 roze muur en 1 witte muur. Een stuk rustiger dan alles roze hoe het eerst was. En dus passend voor 2 opgroeiende meiden.

Hoe denk jij over een stapelbed?

 


ageology banner Eindelijk mogen ze dan een stapelbed!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo