Close

Eindelijk! Mijn Primark shoplog!

Ik ben niet zo een fan van shoplogs.. Maar ik shop best veel bij de Primark, dat het wel gewoon een keer tijd was voor een Primark shoplog

Primark shoplog

Toen ik in 1999 voor het eerst een Primark binnenstapte, was ik hooked. Ik was in London en had nog nooit zoveel kleding gezien dat leek alsof het net van de runway afkwam, en dan ook nog zo goedkoop. De eerste keer heb ik zeker GBP300 uitgegeven. Alsof het gratis was.

Daarna elke keer als ik London of Dublin was deed ik zoveel mogelijk van mijn shopping daar nog. Ik was meteen een grote fan. Daarom was ik ook dolgelukkig dat Primark uiteindelijk in Nederland was! Al moet ik zeggen dat ik zelfs nu de collectie nog niet zo leuk vind als die ze in de UK verkopen. Het lijkt toch wel anders, wat saaier en degelijker. Jammer!

Shoppen voor de meiden

Voor de meiden zijn we pas wel flink tekeer gegaan. De leukste items vind je hieronder:

primark shoplog
Dolblij poseren met hun nieuwe outfits
Voor Miya hadden ze echt een aantal verschillende van dit soort setjes. Twee jurkjes, of 2 leggings en dan onder de €5.00 samen ook nog. Ik heb dus een paar van deze setjes gehaald voor de zomer. Ideaal!

Super cute toch?
Deze jurkjes vond ik ook te schattig gewoon. Hele felle kleuren, maar door het wit erin echt een frisse look. Ook Miya draagt ze heel graag want je kunt er zo mooi mee draaien.

 Outfit voor Keira

Voor Keira is het op het moment wat moeilijker shoppen. Ze heeft namelijk hele lange slanke benen, wat natuurlijk prachtig mooi is, maar niet handig voor broeken bijvoorbeeld. Die lijken gemaakt voor kortje meisjes met dikke billen. Ook niks mis mee, maar een leuke skinny is wel moeilijk. Ze heeft nu een jegging aan die gelukkig van binnen nog van die knoopjes heeft waardoor ze het strak kan trekken. Een beetje opgerold en het is net zo een hippe mom jeans. Heel grappig.

Ze heeft zo een 6 shirtjes met verschillende teksten en plaatjes gekocht, Die draagt ze echt af en altijd. Keira is bijna uit te tekenen in iets van jeans met een shirt en witte gympen. Daarom dat ze dit keer koos voor zalmroze gympies. Om toch eens af te wisselen. Het zalmroze vestje is heel dun, dus lekker voor de zomeravond.

Shoppen voor een tiener

Ik vind het maar moeilijk. Ze groeit als een malle, en groeit rustig binnen een dag uit haar broeken. Daarom vind ik Primark zo super, want je hebt heel veel kleding voor heel goedkoop. Verder shoppen we natuurlijk ook wel veel bij de HM want perfect voor skinnies. Vooral hun jeggings passen om haar benen zonder wijd te zitten. De Zeeman is top voor basics als hemdjes en sokken. Ook haar shorts hebben we daar gekocht want te leuk!

Ik zie geen kleding van jou in dit Primark shoplog?

Nee, dat klopt. Over het algemeen als ik ga shoppen vergeet ik vooral voor mijzelf iets te kopen. Maar ik mag gelukkig regelmatig iets reviewen als de leuke bloemenbroek voor LASCANA of de off shoulder top voor Sans Online. En deze week ben ik wel weer eens gewoon voor mij gaan shoppen en dat komt binnenkort online!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

13 thoughts on “Eindelijk! Mijn Primark shoplog!

  1. Wat leuk. Ik heb Primark dus ook ontdekt toen ik in Londen was. Ben helemaal niet van het shoppen, maar ik ging daar los en kon niet geloven dat ik zulke leuke dingen voor zo weinig had gescoord. Echt paar items ook die ik helemaal afgedragen heb en die nog steeds goed zijn.

  2. Goed geslaagd zo te zijn! Wij gaan in de vakantie meestal ook wel een dagje shoppen bij Primark. De meiden krijgen dan een eigen budget en mogen dan zelf een outfit samenstellen. Meteen een goede rekenopdracht 😉

  3. Ja volgens mij is de primark perfect voor tieners, vind er voor mezelf niet zoveel leuks bijzitten helaas.

  4. Wat een leuke jurkjes! Ik ben al lang niet meer bij de Primark geweest. Kom er eigenlijk niet zo vaak. De kleertjes die ik daar koop vallen na het wassen vaak kleiner uit. Vind het daarom lastig om daar kinderkleding te kopen.

  5. Wat leuk een jurkje met legging voor minder dan 5 euro! Staat nog op onze vakantie bucketlist om een keer naar primark te gaan met een briefje van 10 voor beide dochters, mogen ze zelf iets uitzoeken

  6. Wat een leuke dingen heb je gekocht bij Primark! Ze hebben inderdaad veel leuke kinderkleding maar zelf shop ik er ook nog graag.

  7. Wat een leuke kleding! Ik vind die jurkjes echt heel schattig. En de outfit van Keira idd ook erg leuk. Lekker basic!

  8. Ik moet dus echt hoognodig eens naar de Primark! Op de één of andere manier komt het er nooit van, en hier in Duitsland heb ik ze nog niet gevonden.

  9. Klopt voor een tiener is de primark ideaal! Niet te duur want voor je het weet zijn ze er weer uitgegroeid! En ben benieuwd naar wat jij deze week voor jouw gekocht hebt! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang